پزشکان از آخرین عملی که روی پدر انجام شده بود ابراز رضایت کردند و قرار شد که روز پنجشنبه از بیمارستان مرخص شوند.

فرزند حجت‌الاسلام کروبی از بهبود وضعیت جسمانی پدرش خبر داد و گفت که بنا به اظهار پزشکان، مهدی کروبی روز پنجشنبه از بیمارستان مرخص خواهد شد.

به گزارش جماران، حسین کروبی تصریح کرد: امروز (سه‌شنبه)، پزشکان از آخرین عملی که روی پدر انجام شده بود ابراز رضایت کردند و قرار شد که روز پنجشنبه از بیمارستان مرخص شوند.

فرزند مهدی کروبی اظهار کرد: در حال حاضر ضربان قلب پدر به ۶۰ رسیده که مورد رضایت پزشکان است. طی ۱۰ روز گذشته، عمل آنژیوگرافی و APS انجام شده و چون ضربان قلب نرمال نبود، پزشکان تشخیص دادند که در قلب پدر باطری کار گذاشته شود. خوشبختانه این اقدام هم موفقیت‌آمیز بود و در عیادتی که عصر امروز داشتم، پزشکان حال پدر را رضایت‌بخش توصیف کردند.

وی ضمن قدردانی از وزیر بهداشت نیز خاطرنشان کرد: آقای قاضی‌زاده هاشمی وزیر محترم بهداشت امروز برای سومین بار از پدر عیادت کردند و در جریان آخرین اقدامات درمانی قرار گرفتند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

کلمات کلیدی مهدی کروبی

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.