پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بازدید از تنگه هرمز تاکید کرد؛

ممنوعیت تردد کشتی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی از تنگه هرمز قطعی است

علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به برنامه مجلس برای قانون‌گذاری در خصوص تنگه هرمز افزود: در تدوین قانونی که برای تنگه هرمز با در نظر گرفتن منویات رهبر معظم انقلاب پیگیری و تصویب خواهد شد، الزامات حقوق بین‌الملل و حقوق همسایگان مدنظر قرار می‌گیرد؛ اما آنچه مسلم است، ما از حقوق حقه خود کوتاه نخواهیم آمد و تنگه هرمز دیگر به وضعیت پیش از جنگ باز نخواهد گشت.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر تغییر معادلات در تنگه هرمز، از تدوین قانون ممنوعیت قطعی تردد کشتی‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی و همچنین اخذ عوارض خدمات دریایی در این آبراهه راهبردی خبر داد.

به گزارش جماران، علی نیکزاد ثمرین، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در حاشیه سفر نظارتی اعضای کمیسیون عمران به استان هرمزگان و بازدید از بنادر و تنگه هرمز، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر استان هرمزگان گفت: هدف از این سفر به همراه رئیس و اعضای محترم کمیسیون عمران و استاندار هرمزگان، بازدید میدانی از وضعیت بنادر، بررسی دستاوردها و ارزیابی شرایط تنگه هرمز پس از درگیری‌های اخیر بوده است.

 

وی با اشاره به برنامه مجلس برای قانون‌گذاری در خصوص تنگه هرمز افزود: در تدوین قانونی که برای تنگه هرمز با در نظر گرفتن منویات رهبر معظم انقلاب پیگیری و تصویب خواهد شد، الزامات حقوق بین‌الملل و حقوق همسایگان مدنظر قرار می‌گیرد؛ اما آنچه مسلم است، ما از حقوق حقه خود کوتاه نخواهیم آمد و تنگه هرمز دیگر به وضعیت پیش از جنگ باز نخواهد گشت.

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تقدیر از ایستادگی مردم هرمزگان و رشادت نیروهای مسلح تصریح کرد: مقاومت بی‌نظیر نیروهای مسلح و مردم سبب شد تا حق مسلم جمهوری اسلامی ایران در این آب‌ها تثبیت شود. دشمن در این عرصه مستاصل شده است؛ همان‌طور که ترامپ ادعا کرد تنگه را باز می‌کند و نتوانست هیچ غلطی بکند، اکنون نیز که موضوع محاصره دریایی را مطرح کرده‌اند، قطعاً با شکست مواجه خواهند شد.

 

علی نیکزاد

 

نیکزاد در تشریح جزئیات عبور و مرور در تنگه هرمز بر اساس سیاست‌های جدید تاکید کرد: کشتی‌های متعلق به رژیم صهیونیستی و کشورهای متخاصم که در رأس آن‌ها ایالات متحده آمریکا قرار دارد، به هیچ وجه حق عبور از تنگه هرمز را نخواهند داشت. 

به گزارش خانه ملت، وی ادامه داد: سایر کشورهایی که مبدا و مقصد آن‌ها رژیم صهیونیستی یا آمریکا نباشد، می‌توانند با ایمنی کامل عبور کنند. جمهوری اسلامی ایران خدمات ایمنی، حفظ محیط زیست و راهبری کشتی‌ها را با بالاترین استانداردها ارائه می‌دهد و دریافت عوارض در قبال این خدمات، یک رویه رایج و قانونی در دنیاست. 

نیکزاد در پایان خاطرنشان کرد: درآمدهای حاصل از اخذ این عوارض، در مسیر تقویت بنیه دفاعی، بهبود معیشت مردم و همچنین بازسازی و تکمیل زیرساخت‌های کشور به کار گرفته خواهد شد. این جنگ و تجاوز نابرابر، با الطاف خفیه الهی به نعمتی تبدیل شد تا جمهوری اسلامی ایران بتواند حاکمیت کامل خود را بر تنگه هرمز اعمال کنذ.

 

 

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.