سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در جریان مراسمی به مناسبت عید پاک ارتدکس گفت: «وضعیت نه تنها در مرزهای غربی ما آرام و نگران‌کننده است، بلکه خاورمیانه سال‌هاست که از آشفتگی رنج می‌برد.»

 وزیر امور خارجه روسیه، ‌اظهار داشت که درگیری در خاورمیانه، مانند بحران اوکراین، توسط پایتخت‌های اروپای غربی و آمریکای شمالی سازماندهی شده است.

به گزارش جماران از خبرگزاری اسپوتنیک، «‌سرگئی لاوروف»، وزیر امور خارجه روسیه، ‌اظهار داشت که درگیری در خاورمیانه، مانند بحران اوکراین، توسط پایتخت‌های اروپای غربی و آمریکای شمالی سازماندهی شده است.

لاوروف در جریان مراسمی به مناسبت عید پاک ارتدکس گفت: «وضعیت نه تنها در مرزهای غربی ما آرام و نگران‌کننده است، بلکه خاورمیانه سال‌هاست که از آشفتگی رنج می‌برد.»

وی افزود: «بسیاری از این درگیری‌ها، مانند بحران اوکراین، توسط مهندسان ژئوپلیتیکی که جهان را با حس برتری و از منظر نواستعماری از پایتخت‌های بزرگ اروپای غربی و آمریکای شمالی می‌بینند، سازماندهی شده‌اند.»

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.