در گفت و گو با وزیر خارجه ترکیه، عراقچی درخواست مذاکره همزمان با تداوم تجاوز و اعزام نیرو و تجهیزات نظامی به منطقه برای ارتکاب جنایت بیشتر علیه مردم ایران را نشانه تناقض در رفتار و گفتار آمریکایی‌ها دانست و با اشاره به اینکه ایران آغاز کننده این جنگ تحمیلی نبوده و در حال دفاع از حاکمیت و امنیت ملی و تمامیت سرزمینی خود در برابر متجاوزان است، تاکید کرد: انتظار می‌رود همه کشورهای منطقه و جامعه جهانی، با مسئولیت‌پذیری تجاوزات و جنایات ارتکابی آمریکا و اسرائیل را محکوم کرده و متجاوزان را به خاطر نقض فاحش حقوق بین‌الملل و حمله به ایران پاسخگو نمایند.

به گزارش جماران؛ هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در تماس تلفنی با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان، در خصوص تحولات منطقه و پیامدهای تداوم تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران گفتگو و تبادل نظر کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان ضمن قدردانی از اهتمام ترکیه و برخی کشورهای منطقه برای توقف تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی‌ علیه ایران، همتای ترکیه‌ای را در جریان آخرین تحولات قرار داد.

عراقچی درخواست مذاکره همزمان با تداوم تجاوز و اعزام نیرو و تجهیزات نظامی به منطقه برای ارتکاب جنایت بیشتر علیه مردم ایران را نشانه تناقض در رفتار و گفتار آمریکایی‌ها دانست و با اشاره به اینکه ایران آغاز کننده این جنگ تحمیلی نبوده و در حال دفاع از حاکمیت و امنیت ملی و تمامیت سرزمینی خود در برابر متجاوزان است، تاکید کرد: انتظار می‌رود همه کشورهای منطقه و جامعه جهانی، با مسئولیت‌پذیری تجاوزات و جنایات ارتکابی آمریکا و اسرائیل را محکوم کرده و متجاوزان را به خاطر نقض فاحش حقوق بین‌الملل و حمله به ایران پاسخگو نمایند.

هاکان فیدان با اشاره به ادامه رایزنی‌های خود یا برخی کشورهای منطقه، بر تعهد این کشور بر تلاش جهت کمک به توقف جنگ تاکید کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.