«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل گفت: دبیرکل سازمان ملل از طرفین می‌خواهد که با عزم و حسن نیت به سمت یک توافق پایدار ادامه دهند. او (گوترش) تاکید می‌کند که راستی‌آزمایی کامل و جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) برای هرگونه حل موفقیت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران ضروری است.

 

به گزارش جماران؛ سخنگوی سازمان ملل اعلام کرد: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل از ادامه مذاکرات غیرمستقیم میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا با میانجیگری عمان استقبال می‌کند.

«استفان دوجاریک» سخنگوی سازمان ملل روز جمعه به وقت محلی به خبرنگاران گفت: دبیرکل سازمان ملل از طرفین می‌خواهد که با عزم و حسن نیت به سمت یک توافق پایدار ادامه دهند.

سخنگوی سازمان ملل ادامه داد: او (گوترش) همچنین تاکید می‌کند که راستی‌آزمایی کامل و جامع آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) برای هرگونه حل موفقیت‌آمیز مسئله هسته‌ای ایران ضروری است.

طبق گزارش ایرنا، دور سوم مذاکرات میان تهران - واشنگتن هشتم اسفند ۱۴۰۴ (۲۶ فوریه ۲۰۲۶) در ژنو سوئیس برگزار شد که عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، این دور از مذاکرات را جدی ترین و طولانی ترین گفت وگوها دانست و گفت: پیشرفت‌های خوبی حاصل شد و وارد بررسی جدی عناصر یک توافق در حوزه هسته‌ای و تحریم‌ها شدیم.

وی افزود: درباره برخی مسائل، تفاهم‌ها بسیار نزدیک شده است. البته همچنان اختلاف‌نظرهایی وجود دارد که طبیعی است اما نسبت به گذشته، جدیت بیشتری در هر دو طرف برای رسیدن به یک راه‌ حل مذاکره‌شده مشاهده می‌شود.

جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده آمریکا نزدیک به هشت ماه پس از ترک میز مذاکره‌ در پی حمله مشترک تل آویو - واشنگتن به تاسیسات هسته ای ایران، با میانجیگیری عمان به مذاکرات بازگشته‌اند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.