در پی وقوع تیراندازی با سلاح شکاری به خودرو نماینده مردم تاکستان، عوامل این حادثه که اقدام به تیراندازی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند. با هماهنگی ضابطین قضایی، این افراد در کمترین زمان ممکن دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است.

به گزارش جماران؛ دادستان قزوین اعلام کرد: «۲ نفر در ارتباط با تیراندازی به خودرو عباس بیگدلی، نماینده مجلس، دستگیر شدند

در پی وقوع تیراندازی با سلاح شکاری به خودرو نماینده مردم تاکستان، عوامل این حادثه که اقدام به تیراندازی کرده بودند، شناسایی و دستگیر شدند.

با هماهنگی ضابطین قضایی، این افراد در کمترین زمان ممکن دستگیر و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شده است. 

بر اساس بررسی‌های انجام‌شده، این حادثه ماهیت تروریستی نداشته، تحقیقات برای بررسی ابعاد مختلف این حادثه ادامه دارد.»

میزان نوشت: شب گذشته خودرو شخصی عباس بیگدلی، نماینده مردم شریف شهرستان تاکستان، مورد اصابت گلوله ساچمه‌ای قرار گرفت؛ در این حادثه، خوشبختانه به عباس بیگدلی آسیبی نرسید و وی در سلامت کامل است.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.