محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن با اشاره به تحولات اخیر، افزود: ایران پس از جنگ 12 روزه و خنثی‌سازی فتنه‌ای که دشمنان روی آن حساب ویژه‌ای باز کرده بودند، نیرومندتر و با اراده‌ای استوارتر از گذشته برای مقابله با چالش‌ها ظاهر شده است.

به گزارش جماران؛ سخنگوی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد: ایران پس از جنگ 12 روزه و خنثی‌سازی فتنه‌ اخیر قوی‌تر ظاهر شد.

محمد عبدالسلام، سخنگوی جنبش انصارالله یمن، چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را تبریک گفت.

عبدالسلام با تأکید بر پایداری و اقتدار جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که ایران تحت رهبری آیت‌الله سید علی خامنه‌ای با شتاب و پویایی به مسیر خود ادامه می‌دهد.

وی گفت: انقلاب اسلامی به برکت رهبری حکیمانه آیت‌الله خامنه‌ای، سطح بالای آگاهی ملت ایران و توانمندی نیروهای مسلح، با قدرت و پویایی روزافزون در حال حرکت است.

عبدالسلام با اشاره به تحولات اخیر، افزود: ایران پس از جنگ 12 روزه و خنثی‌سازی فتنه‌ای که دشمنان روی آن حساب ویژه‌ای باز کرده بودند، نیرومندتر و با اراده‌ای استوارتر از گذشته برای مقابله با چالش‌ها ظاهر شده است.

خاطر نشان می شود علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در جریان سفر به عمان با محمد عبدالسلام رئیس هیئت ملی یمن و سخنگوی انصارالله دیدار کرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.