حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران اظهار داشت: با ورود یک جبهه هوای سرد به استان مازندران و بر اثر بارش برف و کولاک، بیشتر جاده‌های روستایی استان مازندران بسته است.

به گزارش جماران؛ به نقل از تسنیم، برف و کولاک جاده‌های روستایی مازندران را مسدود کرد.

مدیرکل مدیریت بحران مازندران گفت: بر اثر بارش برف و کولاک، بیشتر جاده‌های روستایی بسته است.

حسینعلی محمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری مازندران اظهار داشت: با ورود یک جبهه هوای سرد به استان مازندران و بر اثر بارش برف و کولاک، بیشتر جاده‌های روستایی استان مازندران بسته است.

وی افزود: برف و کولاک تا پایان هفته ادامه دارد و با توجه به حجم بالای برف در راه‌های روستایی استان و بسته بودن بیشتر راه‌ها مردم به جاده‌ها نروند و از تردد غیر ضروری در جاده‌ها خودداری کنند.

وی همچنین تصریح کرد: بارش برف در مناطق بالادست و کوهستانی، با گسترش به مناطق پایین دست مثل شهر‌های ساری، قائم شهر و آمل رسیده است.

او بیان کرد: تردد در معابر عمومی شهر‌ها هم با مشکل مواجه شده است.

مدیرکل بحران استانداری مازندران اظهار کرد: به علت بارش برف و کولاک شدید هم جاده‌های سوادکوه، چالوس و ساری_کیاسر به سمنان بسته است و تردد در این جاده‌ها امکان پذیر نیست.

محمدی از مردم خواست از تردد غیرضرور در جاده‌ها خودداری کنند تا دچار مشکل نشوند.

 

برف در مازندران

 

بارش برف و باران و سپس یخبندان گسترده از فردا

‌هوشنگ بهزادی، مدیرکل هواشناسی مازندران نیز در گفت وگو با  تسنیم در ساری، با اعلام پیش‌بینی وضعیت هوای استان در روزهای آینده، اظهار داشت: از امروز، چهارشنبه، در مناطق ساحلی و جلگه‌ای، آسمان ابری و سرد همراه با بارش باران پیش‌بینی می‌شود.

بهزادی افزود: در مناطق جلگه‌ای، بارش به صورت مخلوط باران و برف خواهد بود و وزش باد نیز دور از انتظار نیست.

وی در ادامه با اشاره به شرایط جوی در دامنه‌ها، میان‌بند و ارتفاعات، تصریح کرد: در این مناطق نیز آسمان ابری و مه‌آلود همراه با بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی مازندران هشدار داد: از اواخر روز چهارشنبه، از سمت غرب استان، کاهش ابر آغاز می‌شود و در طول شب، آسمان صاف شده که با کاهش دمای شبانه و وقوع یخبندان همراه خواهد بود.

بهزادی باتوجه به وضعیت هوا در روزهای پنج‌شنبه تا شنبه گفت: در این بازه سه‌روزه، آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری بوده و شاهد افزایش تدریجی دما در طول روز خواهیم بود.

مدیرکل هواشناسی مازندران افزود: البته در روز جمعه، در ساعات بعدازظهر و شب، به ویژه در ارتفاعات غربی، افزایش ابر و بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

وی با اشاره به یک‌شنبه، 5 بهمن، بیان کرد: در این روز نیز آسمان صاف تا نیمه‌ابری است، اما گاهی با افزایش ابر و احتمال بارش پراکنده باران همراه خواهد بود.

بهزادی در پایان خاطرنشان کرد: در دوشنبه، 6 بهمن، آسمان استان صاف تا نیمه‌ابری پیش‌بینی می‌شود.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.