فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر گفت: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی متهمان را در مخفیگاه های خود دستگیر که پس از انتقال به یگان انتظامی و در مواجهه با مدارک و مستندات موجود به جرم خود اعتراف کردند.

 به گزارش جماران؛ فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر از دستگیری ۶ نفر از عاملان تخریب و آتش سوزی اماکن دولتی و خصوصی شهروندان در عملیات ماموران پلیس اطلاعات این فرماندهی خبر داد.

سرهنگ علی سبحانی در گفتگو با  خبرگزاری پلیس بیان کرد: در ادامه اقدامات ویژه برای شناسایی برهم زنندگان نظم عمومی در اغتشاشات اخیر، ماموران پلیس اطلاعات فرماندهی انتظامی شهرستان خمینی شهر با رصد هوشمندانه خود ۶ نفر از عاملان تخریب و آتش سوزی اماکن دولتی و خصوصی را شناسایی کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان خمینی شهر افزود: ماموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی متهمان را در مخفیگاه های خود دستگیر که پس از انتقال به یگان انتظامی و در مواجهه با مدارک و مستندات موجود به جرم خود اعتراف کردند.

وی با اشاره به کشف تعداد قابل توجهی کوکتل مولوتوف و ترقه های دست ساز از مخفیگاه متهمان اظهار داشت: در این خصوص پرونده تشکیل و هر ۶ نفر برای انجام اقدامات قانونی تحویل مرجع قضائی شدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
1 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.