کریس مینز، نخستوزیر ایالت نیو ساوت ولز، به عیادت احمد احمد رفت، مردی که یکی از تیراندازان حادثه بوندی سیدنی را خلع سلاح کرد. احمد احمد در جریان درگیری خود با فرد مهاجم دو گلوله خورد و حالا در بیمارستان بستری است.
به گزارش جماران؛ کریس مینز، نخستوزیر ایالت نیو ساوت ولز، به عیادت احمد احمد رفت، مردی که یکی از تیراندازان حادثه بوندی سیدنی را خلع سلاح کرد. احمد احمد در جریان درگیری خود با فرد مهاجم دو گلوله خورد و حالا در بیمارستان بستری است.
مینز گفت: احمد یک قهرمان واقعی است. شجاعت فوقالعاده او دیشب بدون شک جان شمار زیادی را نجات داد، زمانی که با خطر بسیار زیاد، یک تروریست را متوقف کرد. بیتردید، اگر احمد با فداکاری و شهامت خود وارد عمل نمیشد، جانهای بیشتری از دست میرفت. احمد، از تو صمیمانه سپاسگزاریم.