منابع عبری زبان ضمن اشاره به وخامت شرایط جسمانی ۳ نفر از نظامیان مجروح در این حادثه اعلام کردند نیروهای نظامی رژیم اشغالگر مجبور شدند خودروی نظامی هامر خود را در منطقه درگیری رها کرده و پس از آن نیروی هوایی ارتش رژیم اشغالگر آن را هدف حمله خود قرار داد.

به گزارش جماران؛ برخی منابع عبری زبان از افزایش نظامیان مجروح در درگیری‌های بیت‌جن در جنوب سوریه به ۱۳ نفر خبر دادند که بامداد امروز رخ داد.

این منابع ضمن اشاره به وخامت شرایط جسمانی ۳ نفر از نظامیان مجروح در این حادثه اعلام کردند نیروهای نظامی رژیم اشغالگر مجبور شدند خودروی نظامی هامر خود را در منطقه درگیری رها کرده و پس از آن نیروی هوایی ارتش رژیم اشغالگر آن را هدف حمله خود قرار داد.

این منابع صهیونیستی اعلام کردند این حادثه امنیتی در عمق ۱۱ کیلومتری اراضی سوریه رخ داده است.

همچنین منابع خبری سوریه از افزایش تعداد شهدای این درگیری‌ها به ۱۰ نفر خبر دادند که در میان آنها کودکان و زنان نیز مشاهده می‌شوند و همچنان پیکر تعداد دیگری از شهروندان زیر آوار باقی مانده و احتمال افزایش تعداد شهدا وجود دارد.

حجم ویدیو: 1.02M | مدت زمان ویدیو: 00:00:09
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.