ستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان جلسه امروز هیات دولت درباره دفع حملات سایبری به کشور گفت: طبیعتا نسبت به کیفیت ارتباطات دغدغه‌ای وجود دارد ولی همکاران ما همه تلاش خود را کردند که ارتباطات داخل کشور و خدمات در حد امکان قطع نشود.

به گزارش جماران؛ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بعد از حملات سایبری همه تلاش‌مان را کردیم تا ارتباطات داخل کشور و خدمات در حد امکان قطع نشود

ستار هاشمی در پایان جلسه امروز هیات دولت درباره  دفع حملات سایبری به کشور گفت: طبیعتا نسبت به کیفیت ارتباطات دغدغه‌ای وجود دارد ولی همکاران ما همه تلاش خود را کردند که ارتباطات داخل کشور و خدمات در حد امکان قطع نشود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: همزمان با حملات هوایی رژیم صهیونیستی به کشور، حملات سایبری را هم شاهد بودیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.