دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران جزئیات وام ۵۰ میلیون تومانی برای بازنشستگان کارگری را تشریح کرد.

به گزارش جماران؛ به نقل از ایلنا، دبیر کانون بازنشستگان کارگری تهران گفت: ثبت نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کارگری از فردا آغاز می‌شود.

سازمان تامین اجتماعی از آغاز وام ۵۰ میلیون تومانی با کارمزد ۴ درصد برای ۳۰۰ هزار  بازنشسته خبر داده است.

در اطلاعیه سازمان آمده است: بازنشستگان و مستمری‌بگیران عزیز تامین اجتماعی برای ثبت نام تسهیلات قرض‌الحسنه، باید به صورت حضوری به کانون‌های بازنشستگی استان‌‎ها و شهرهای محل سکونت خود اقدام کنند.

دریافت حقوق مستمری از طریق بانک رفاه کارگران، عدم استفاده از تسهیلات مشابه در سنوات قبل، نداشتن چک برگشتی و بدهی معوق به سیستم بانکی کشور از شروط دریافت تسهیلات است و کسر اقساط نیز به صورت ماهانه و از محل حقوق بازنشستگان خواهد بود.

 

کجا برای وام بازنشستگان ثبت نام کنیم؟

 

«علی اکبر عیوضی» دبیر کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران در این رابطه گفت: ثبت نام در شهرستان‌ها حضوری و در تهران غیرحضوری‌ست؛ بازنشستگان تهرانی برای ثبت نام باید به سایتی که آدرس آن پشت کارت عضویت‌شان درج شده، مراجعه کنند. 

او تاکید کرد که این وام براساس اولویت و به بازنشستگان واجد شرایط پرداخت می‌شود؛ به گفته عیوضی، شرایط ثبت نام در سایت آمده است.

این عضو هیات مدیره کانون بازنشستگان در مورد زمان پرداخت گفت: پرداخت‌ها براساس اولویت و به زودی انجام می‌شود.

او تصریح کرد: بازنشستگان شهر تهران نیازی به مراجعه حضوری به کانون ندارند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
2 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.