جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

شهادت ۲ مامور انتظامی در «سرباز»

‌در درگیری مسلحانه ۲ نفر از کارکنان پلیس آگاهی شهرستان سرباز به درج رفیع شهادت نائل آمدند و همچنان قلع و قع اشرار در منطقه ادامه دارد.

کد خبر: ۱۴۳۶۹۸۵
شهادت 2 مامور انتظامی در «سرباز»

به گزارش جماران؛ ستاد انتظامی سیستان و بلوچستان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ۲ نفر از ماموران نیروی انتظامی "سرباز" در درگیری با اشرار مسلح در این شهرستان به شهادت رسیدند.

به گزارش روز جمعه پایگاه اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان در این اطلاعیه آمده است: این درگیری بامداد امروز در  یکی از روستاهای بخش کلات شهرستان سرباز سیستان و بلوچستان رخ داد.

‌در این درگیری مسلحانه ۲ نفر از کارکنان پلیس آگاهی شهرستان سرباز به درج رفیع شهادت نائل آمدند و همچنان قلع و قع اشرار در منطقه ادامه دارد.

آرمان ارباب و مسعودشهرکی  در این درگیری به شهادت رسیدند.

شهرستان سرباز با مرکزیت راسک با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت، ۱۱هزار و ۵۰۰ کیلومترمربع وسعت، ۴ بخش ۴ شهر، ۱۱ دهستان و ۷۵۰ آبادی دارد و در ۵۰۰ کیلومتری جنوب زاهدان مرکز سیستان و بلوچستان واقع شده است.

منبع:
ایرنا
انتهای پیام

دیدگاه شما