مندلکر بیش از یک سال به عنوان معاون وزیر خزانه داری ایالات متحده مشغول به خدمت است و وی در اجرای تحریم های مالی علیه ایران نقش بسزایی داشته است.

به گزارش جماران؛ بعد از کناره گیری جان بولتون، اکنون اخباری مبنی بر خروج «سیگال مندلکر» معاون وزیر خزانه‌داری آمریکا از کاخ سفید منتشر شده است.

روزنامه وال استریت ژورنال روز چهارشنبه به نقل از منابع خویش در کاخ سفید نوشت: مندلکر معاون وزیر خزانه داری ایالات متحده برای تروریسم و ‌اطلاعات مالی، در آینده نزدیک استعفا خواهد کرد و به بخش خصوصی می رود.

مندلکر بیش از یک سال به عنوان معاون وزیر خزانه داری ایالات متحده مشغول به خدمت است و وی در اجرای تحریم های مالی علیه ایران نقش بسزایی داشته است.

هر بار که فهرست تازه‌ای از تحریم‌های واشنگتن علیه ایران انتشار می یابد ، نام یک مسئول آمریکایی با این سیاهه همراه می‌شود؛ مقامی که گویی اساسا فقط برای خدمت به رژیم صهیونیستی به وزارت خزانه‌داری ایالات متحده رفته است. او «سیگال مندلکر» است.

به گزارش تارنمای خبری «گری‌زون/Grayzone» مندلکر «یک افراط‌گرای حامی اسرائیل» است که «در پشت جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران قرار دارد. »

به گزارش گری‌زون، وی یک وکیل بشدت اسرائیلی است که مناسباتی طولانی با شبکه‌های سیاسی جناح راست دارد.

گزارش‌ها حاکی است که او در توافق بدنام «فلوریدا» نقش داشته است. طبق توافق فلوریدا «جفری اپستین» که به برده‌داری جنسی و قاچاق جنسی دختران جوان متهم بود، از رویارویی با چنین اتهاماتی در امان ماند.

وال استریت ژورنال نوشت: مندلکر در سال ۲۰۱۷ به عنوان معاون وزیر خزانه‌داری منصوب شد. رسانه‌های خبری حامی اسرائیل او را «اسرائیلی سابق» و «متولد اسرائیل» نامیدند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
3 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.