محمد کریم محمد یاری روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در این نمایشگاه استان ایلام با ۶ گروه صنایع دستی در رشته های آیینه کاری، لباس های محلی، گلیم نقش برجسته، سفال و سرامیک، محرق ساقه گندم و چرم دوزی و همچنین سه گروه موسیقی آئینی سنتی و سه اقامتگاه بوم گردی حضور پررنگ دارد.
وی افزود: نمونه ای از زندگی روستایی با طراحی و احداث یک خانه روستایی ، برپایی سیاه چادرهای عشایر استان همراه با عرضه غذاهای بومی - محلی استان ایلام در این نمایشگاه به نمایش درآمده است.
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری ایلام تاکید کرد: همچنین در این نمایشگاه یک غرفه جهت معرفی محصول شرکتهای دانش بنیان و ارائه استارتاپ ایده های حوزه روستایی فعال است.
به گفته محمدیاری جهت معرفی فرهنگ اصیل ایلامی ، اجرای برنامه توسط گروه آیینی موسیقی و پایکوبی (هل په ره گه) در نمایشگاه برگزار می شود.
بیست و نهمین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر کشور روز گذشته 15 اسفند با حضور معاون اول رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری در محل نمایشگاه بین المللی تهران افتتاح و گشایش یافت.
این نمایشگاه از پانزدهم اسفندماه آغاز شده و تا هجدهم همین ماه نیز ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، حدود 38 درصد از جمعیت استان 580 هزار نفری ایلام روستایی هستند که عمدتا بهره برداری بخش کشاورزی می باشند.
عشایر دامدار حدود 11 درصد از جمعیت استان ایلام را تشکیل می دهند که ارزش اقتصادی سالانه محصولات دامی ، لبنی و صنایع دستی آنان سه هزار و 500 میلیارد ریال گزارش شده است.
3032/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.