کاظم رستم نژاد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنااظهار داشت: سطح زیر کشت گردو در شهرستان ملکشاهی 313 هکتار است که 278 هکتار از این مجموع بارور و 35هکتار نیز غیربارور است.
وی با اشاره به آب و هوا و خاک مناسب شهرستان ملکشاهی در کاشت درخت گردو افزود: عمر برخی از درختان گردوی شهرستان در منطقه به بیش از 100سال می رسد که نشان از سابقه دیرینه کاشت این درختان در ملکشاهی دارد.
رستم نژاد با بیان اینکه گردوی تولید شهرستان از لحاظ طعم و کیفیت بی نظیر است، عنوان کرد: نبودن ارقام درخت های پیوندی و کشت بافتی از مهم ترین موانع توسعه کاشت گردو در این شهرستان است.
رئیس جهاد کشاورزی ملکشاهی با اشاره به ضرورت برداشت مکانیزه گردو در سطح باغات این شهرستان افزود: برداشت گردو به روش سنتی سختی ها و مشکلات فراوانی برای باغداران به همراه دارد.
وی با اشاره به ضرورت احداث صنایع تبدیلی و بسته بندی و نگهداری در شهرستان، تصریح کرد: اگر بخش خصوصی در این زمینه سرمایه گذاری کنند شهرستان ملکشاهی در این بخش می تواند به قطب گردوی استان تبدیل شود.
بیش از 800هکتار از اراضی شهرستان ملکشاهی به باغات اختصاص دارد که سالانه بیش از سه هزار تن انواع میوه برداشت و روانه بازار مصرف استان می شود .
شهرستان 30 هزار نفری ملکشاهی در 35 کیلومتری ایلام و در دامن کوهپایه ای کبیرکوه قرار دارد.
7179/6034
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.