سعید زرندی روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا، افزود: به همین منظور صنایع آی.سی.تی، الکترونیک، تجهیزات پزشکی، صنایع بیوتکنولوژی، دارویی و هر نوع تولید صادرات محور اولویت اصلی ما در این منطقه به شمار می رود.
وی اضافه کرد: در منطقه ویژه اقتصادی پیام چشم انداز شفافی داریم و با سخت گیری ویژه ای تولید کنندگان و سرمایه گذاران را جذب می کنیم و بررسی دقیق اهلیت فنی و مالی سرمایه گذاران می تواند تا حد زیادی موفقیت سرمایه گذاران در این منطقه را تضمین کند.
زرندی ادامه داد: تا قبل از سال 95، منطقه ویژه اقتصادی پیام توان زیادی نداشت و حدود 10 شرکت در آن فعال و بقیه تعطیل و یا نیمه تعطیل بودند، به همین منظور با برنامه ریزی دقیق و حمایت جدی از تولید کنندگان و سرمایه گذاران توانسته ایم منطقه را از این شرایط عبور دهیم.
وی با بیان اینکه منطقه ویژه اقتصادی پیام به عنوان تنها منطقه ویژه ایران است که از فرودگاه برخوردار است خاطر نشان کرد: در شهریور ماه جاری، بخش مسافری فرودگاه بین المللی پیام به صورت رسمی با حضور مسئولان ارشد نظام افتتاح و در 2 بخش باری و مسافربری به خدمات رسانی خواهد پرداخت.
زرندی گفت: مسافربری شدن فرودگاه بین المللی پیام بزرگترین مزیت برای منطقه ویژه اقتصادی پیام محسوب شده و می توانددر توسعه استان تاثیر بسزایی داشته باشد.
وی با بیان اینکه بیشتر تجهیزات فرودگاه بین المللی پیام نصب و آزمایش شده است اظهار داشت: نیاز کنونی این فرودگاه این است که شرکت های چارتر کننده وارد قرارداد با خطوط هوایی بشوند، تاکنون 4 خط هوایی اعلام آمادگی کرده اند و نیاز است که شرکت ها و افرادی که اقدام به چارتر می کنند با این شرکت ها وارد مذاکره شوند.
زرندی ادامه داد: یکی دیگر از انتظارات این است که استانداری و دستگاه های استانی پای کارآمده تا خریدهای دولتی و غیره از طریق فرودگاه پیام انجام شود که به همین منظور با استانداری مشورتی خواهیم داشت.
شرکت خدمات هوایی پیام در سال 1369 تحت عنوان مرکز خدمات هوایی برای ارائه خدمات هوایی و حمل ونقل و توزیع بار کالاهای پستی و ارائه خدمات بالگردی به نقاط صعب العبور در شرایط جوی متفاوت و پشتیبانی از عملیات توسعه و تائید و تجهیز و نگهداری مراکز، دستگاه ها و امکانات مخابراتی و پستی کشور فعالیت خود را آغاز کرد.
با توجه به موقعیت و جایگاه این شرکت و همجواری آن با استان تهران طبق مصوبه تیرماه 1382 هیات دولت، 3 هزار و 600 هکتار از اراضی فرودگاه پیام به عنوان منطقه ویژه اقتصادی تعیین شد.
نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به تهران، قرار داشتن فرودگاه در داخل اراضی منطقه ویژه و امکان بهره گیری از کلیه تأسیسات، تجهیزات و تسهیلات آن، قرارگرفتن در مجاورت مرکز اقتصادی، صنعتی و کشاورزی کشور، نزدیکی به راه آهن سراسری، متروی تهران - کرج و شاهراه های ارتباطی کشور و دارا بودن شرایط اقلیمی مناسب از جمله مزیت های این منطقه است.
همچنین برخورداری از امکانات زیربنایی و اداری مانند گمرک، صدورگذرنامه اختصاصی و بانک، وجود نیروی کار ارزان در منطقه، قرار گرفتن در مسیر تلاقی 5 استان اقتصادی کشور، نزدیکی به مراکز تحقیقاتی و نیروهای تحصیل کرده و متخصص منطقه، نزدیکی به مراکز تولید میوه، سبزی و گل و گیاه بدون محدودیت و مراکز عمده تولید و مصرف کالاها و خدمات، وجود هاب پستی از دیگر مزیت های فرودگاه پیام و منطقه ویژه اقتصادی آن است .
اکنون خدمات هوایی حمل بار و کالا در فرودگاه پیام به اقصی نقاط جهان در حال انجام است.
مسافربری شدن فرودگاه بین المللی پیام، آرزوی دیرینه مردم استان البرز است که طی برنامه ریزی های صورت گرفته در هفته دولت امسال اولین پرواز از این فرودگاه به مشهد مقدس انجام می شود.
7414/1535
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.