مسعود مهران نیا روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: این نمایشگاه ها با رویکرد تبیین انقلاب و بیان دستاوردها ی انقلاب، تقویت روحیه انقلابی دانش آموزان و ارتقای انگیزه این قشر برای صیانت از هویت اسلامی و همچنین افزایش آشنایی کودکان و نوجوان با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) دایر شده است.
وی با اشاره به اینکه دهه فجر فرصتی مناسب برای آشنایی دانش آموزان با رویداد انقلاب است، اظهار کرد: نمایشگاه های فجر انقلاب در مدارس البرز با شعار ' ما انقلابی هستیم و انقلابی می مانیم ' به مدت 2 هفته بر پا شده اند.
وی تصریح کرد: آثار به نمایش در آمده در این نمایشگاه ها آشنایی و شناخت بیشتر دانش آموزان از رویداد انقلاب اسلامی را در پی دارد لذا از مسئولان و اولیای دانش آموزان انتظار داریم در کنار معلمان در دهه مبارک فجر، توجه بیشتری به ترویج فرهنگ انقلاب داشته باشند.
وی اضافه کرد: در هر مدرسه البرز یک نمایشگاه با موضوعات مختلف از جمله گفتمان سازی انقلاب و بصیرت‌افزایی ،عکس ، پوستر، ماکت ، دلنوشته ، طراحی ، شعر ، داستان ، گرافیک ، روزنامه دیواری ، دست سازه ها ، نقاشی و ... گشایش یافته است.
وی با بیان اینکه یکی از غرفه های مهم این نمایشگاه ها به کتاب های منتشر شده در حوزه انقلاب اختصاص یافته است ، خاطر نشان کرد: این نمایشگاه ها فرصتی است که دستاوردهای انقلاب اسلامی در کنار انتقال دانایی و ترویج فرهنگ مطالعه در لایه های جامعه ارائه شود.
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش البرز خاطر نشان کرد: یادمان های شهدا بخش دیگری از نمایشگاه های فجر انقلاب در مدارس این استان با هدف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین نسل نو را تشکیل می دهد.
وی ادامه داد: در تعدادی از این نمایشگاه ها میز مشاوره با هدف پاسخ به شبهات دینی و انقلاب اسلامی، چگونگی ایجاد انقلاب اسلامی و آرمان‌های انقلاب اسلامی نیز برپا شده است.
وی تاکید کرد: فضای این نمایشگاه ها با پرچم مقدس جمهوری اسلامی ایران تزئین شده است تا آینده سازان ایران اسلامی به دشمنان نشان دهند به این پرچم مقدس عرق ویژه ای دارند و به آن عشق می ورزند.
استان البرز بیش از 459 هزار دانش آموز دارد.
2819 / 6155 خبرنگار: مهین مالمیر **انتشار دهنده: محمد عزیزپور
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.