جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

توزیع بیش از۸۰۰ سبد غذایی و برپایی ۲۳ سفره مهربانی در البرز

کد خبر: ۶۷۹۴۹۷
توزیع بیش از800 سبد غذایی و برپایی 23 سفره مهربانی در البرز
حسین دیناروند روز سه شنبه درگفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: این سبد غذایی شامل برنج، روغن، گوشت، مرغ، حبوبات، خرما و پنیر، قند و شکر و سایر اقلام مورد نیاز به ارزش ریالی با بیش از 892 میلیون ریال با مشارکت موسسه های خیریه، کمک خیرین و اعضای داوطلبان در استان و مراکز شعب تهیه و در اختیار نیازمندان قرار گرفته است.
معاون داوطلبان استان البرز گفت : سبدهای تهیه شده بین خانواده های بی سرپرست، بدسرپرست، معلولان، ایتام، زندانیان، سالمندان و بیماران خاص توزیع شده است.
دیناروند افزود: امسال 23 سفره مهربانی (ضیافت افطار) با 3هزارو 244 نفراز مستمندان و ایتام به ارزش ریالی 286میلیون و 600 هزار ریال از سوی داوطلبان و خیرین عضو جمعیت هلال احمر استان با حضور هنرمندان ومسئولین به صورت ویژه ای برپا شده است.
وی با قدردانی از مردم سخاوتمند و خیراستان و داوطلبان تلاشگر ابراز امیدواری کرد که این کار ارزشمند، ناشی از تربیت پر محتوی اسلامی و فطرت پاک انسانی است، ادامه یابد.
طرح ملی همای رحمت با تاسی از سیره امیرالمومنین حضرت علی (ع) برای کمک به افراد نیازمند همزمان با سراسر کشور در استان البرز اجرا شد.
2098/ 6155خبرنگار: مریم صوفی ** انتشار دهنده : محمد عزیزپور
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما