به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از استان اردبیل، مهران اوچی اردبیل در آستانه ۱۶ مرداد سالروز تشکیل جهاد دانشگاهی در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با ورود عالمانه به حوزه تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهشی اقدامات برجسته‌ای را تاکنون انجام داده به طوری که با فراهم کردن زیرساخت‌های لازم هم اکنون جهاد دانشگاهی با ۵ مرکز تخصصی آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت در حوزه آموزش‌ فعال است. 

وی با اشاره به اینکه ۳ مرکز آموزشی در اردبیل، یک مرکز آموزشی در گرمی و یک مرکز آموزشی نیز در پارس‌آباد فعال است، خاطرنشان کرد: در سال گذشته بالغ بر ۱۰ هزار و ۱۳۳ نفر در دوره‌های آموزشی جهاد دانشگاهی شرکت کردند که این رقم در سال ۹۴ قریب به ۴ هزار و ۹۷۸ نفر بود. 

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه در کنار آموزش‌ مدیریت دولتی و فنی و حرفه‌ای در حوزه آموزش کارکنان دولت نیز وارد شدیم، افزود: ۲۳ طرح آموزشی را با ادارات منعقد کردیم که شامل قراردادهای کلان با اداراتی نظیر کمیته امداد، بهزیستی، آموزش و پرورش، آب منطقه‌ای و ... است. 

اوچی اردبیلی از واگذاری ماموریت برگزاری آزمون‌های استخدامی در اردبیل به جهاد دانشگاهی در دو سال اخیر خبر داد و گفت: ما در این راستا آزمون‌های استخدامی کشور را در اسفند سال گذشته برگزار کردیم و در چند روز آینده نیز شاهد برگزاری آزمون استخدامی آتش‌نشانی در جهاد دانشگاهی خواهیم بود. 

وی به ایجاد زمینه‌های پژوهشی و فناوری در جهاد دانشگاهی اردبیل با اجرای طرح‌های مطالعاتی با تکیه بر توانمندی‌ها و ظرفیت‌های اردبیل اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل در حوزه پژوهش در سال گذشته بالغ بر ۲۷ کار مطالعاتی را انجام داده و در مجموع شاهد انجام ۶۴ طرح مطالعاتی در این نهاد انقلابی بودیم.

همکاری بنیاد برکت در درمان ناباروری زوجین روستایی

رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان اردبیل گفت: بنیاد برکت با امضای تفاهمنامه‌ای مشترک با جهاد دانشگاهی در راستای کمک مالی به زوج‌های بی‌بضاعت و نابارور روستایی سعی دارد بخشی از هزینه‌های درمانی آنها را تقبل کرده و اقدام به درمان آنها نماید. 
 
عضو شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل فعالیت دانشگاه علمی – کاربردی استان اردبیل را نیز یادآور شد و بیان کرد: ما موفق شدیم با اخذ ۱۲ کدرشته در دو مقطع کاردانی و کارشناسی و در رشته‌هایی نظیر مدیریت کسب و کار، رشته‌های گیاهان دارویی، مددکاری و اورژانس اجتماعی دانشجو پذیرش کنیم و در کنار آن علیرغم کاهش جمعیت سایر دانشگاه‌ها ما علاوه بر حفظ تعداد دانشجویان ورودی‌های هر دو مقطع را نیز افزایش دادیم.
 
اوچی اردبیلی گفت: در حالی که در سال‌های گذشته دانشگاه علمی – کاربردی اردبیل با ۱۰۰ مترمربع فضای آموزشی فعال بود ذاما این رقم در حال حاضر به ۱ هزار و ۱۲۰ متر فضای ملکی ارتقا یافته و ما قادر هستیم سایت‌های کامپیوتری، امکانات VIP، سالن‌های ورزشی و .... را در اختیار دانشجویان قرار دهیم. 

وی از برگزاری ۲۶ رویداد کارآفرینی برای توانمندسازی جامعه هدف خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی با شرکت در ۲۰ نمایشگاه‌های علمی و فناوری، چاپ ۳۵ مقاله علمی با محتوای گیاهان دارویی، ثبت ۱۰ مورد اختراع و ... یک فضای علمی جهادی را در اردبیل ایجاد کرده و در کنار آن موفق شدیم مجوز دو محصول گیاه دارویی را از وزارت بهداشت اخذ و در راستای تبدیل ایده‌های فناورانه به محصولات و تجاری‌سازی‌ آنها تلاش می‌کنیم. 

وی توسعه گردشگری سلامت را از مهمترین هدفگذاری‌های استانی و ماموریت محول شده به جهاد دانشگاهی از سوی مسئولان استان اعلام کرد و گفت: ما در درمان ناباروری زوجین با پذیرش بیمارانی از کشورهای همسایه به ویژه جمهوری آذربایجان وارد عمل شدیم به طوری که با تجهیز این مرکز به پزشکان و متخصصان متبحر زنان و دستگاه‌ها و تجهیزات مدرن در کاهش ناباروری گام‌های اساسی را در استان برداشتیم.
 
وی از عقد تفاهمنامه و قرارداد همکاری با بنیاد برکت در راستی کمک مالی به زوجین نابارور روستایی در اردبیل خبر داد و بیان کرد: در راستای توسعه مرکز ناباروری قفقاز اقدامات مناسبی از سوی جهاد دانشگاهی عملیاتی شده که ما شاهد خروجی‌ مناسب و مثبت از این مجموعه در اردبیل هستیم. 

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل گفت: در راستای رونق گردشگری سلامت و فعال شدن کارگروه این کمیته در جهاد دانشگاهی استان، طرحی جامع و توجیهی در ۲ فاز آماده شده که قطعا با اجرایی شدن آن بالغ بر ۳۷ میلیارد تومان درآمد از این طریق وارد استان خواهد شد.

۴۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1230055
  • منبع: khabaronline.ir
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.