جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

برخورد با ۳۵ مرکز ترک اعتیاد متخلف در البرز

کد خبر: ۱۲۱۲۱۱۸
برخورد با 35 مرکز ترک اعتیاد متخلف در البرز

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی از برخورد قانونی با 35 مرکز درمان و ترک اعتیاد متخلف استان خبر داد.

سیامک جبارنیا در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا منطقه البرز، اظهار کرد: از ابتدای سال تا کنون بیش از 35 نفر از موسسین و مسئولین فنی مراکز درمان و ترک اعتیاد در دادگاه تجدید نظر ویژه قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی استان به پرداخت جرایم سنگین نقدی، لغو دائم پروانه موسس و پروانه مسئول فنی محکوم شدند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: علی رغم تذکرات لازم به مراکز، پیشرفت تخلفات آنان در سطح گسترده ادامه داشت، که در راستای انجام وظایف ذاتی و نظارتی این معاونت و مساعدت و همکاری مدیرکل محترم تعزیرات حکومتی و مسئولین امنیتی و قضائی استان برخورد لازم با آنان انجام گرفت.

جبارنیا گفت: وظیفه ذاتی دانشگاه بازرسی و نظارت است و بازدیدهای نظارتی این معاونت به صورت جدی و منظم از مراکز درمان ترک اعتیاد ادامه دارد و هیچ تفاوتی بین مراکز وجود ندارد و با متخلفین در هر سطحی که باشند برخورد خواهد شد.


انتهای پیام
منبع:
isna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما