دکتر کامران یوسفی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا اظهار داشت: نصب تجهیزات قدیمی در بخش های مختلف این شرکت سبب شده بود تا روزانه 500 هزار لیتر در این شرکت آب از چاه استحصال شود.
وی گفت: بخش عمده این آب به علت فرسودگی تجهیزات به هدر می رفت که اکنون با بازسازی و نوسازی تجهیزات از هدر روی و مصرف بی رویه آب در شرکت د اروسازی سها 2 جلوگیری می شود.
مدیرعامل و رئیس هیات مدیره سها 2 افزود: ما در برآورد هزینه ها به مصرف بالای آب در شرکت رسیدیم و بعد از بررسی ها متوجه شدیم می توانیم با اجرای یک برنامه کوچک جلوی هدر رفت آب را بگیریم و مصرف صحیح از این نعمت خدادادی داشته باشیم.
یوسفی گفت : این شرکت بخش مهمی از داروهای قلبی و عروقی، گوارش، دیابت، آنتی بیوتیک ها و ده ها داروی دیگر را تامین می کند .
وی اظهار داشت: طبق بررسی ها این شرکت در بخش آب، مصرف چندانی ندارد ولی تا قبل نوسازی تجهیزات هزینه آب این شرکت سر سام آور بود.
مدیرعامل شرکت د اروسازی سها 2 افزود: روزانه در بخش های مختلف این شرکت هدر رفت آب از چیلر ها، شیرهای آتش نشانی و آبیاری فضای سبز خسارت جبران ناپذیری به شرکت وارد کرده بود که با تعمیر شبکه های آبرسانی شرکت ، جایگزینی شیرآلات، تبدیل آبیاری فضای سبز به پر فشار و استفاده از آب تصفیه شده فاضلاب در قسمت فضای سبز و آتش نشانی توانستیم میزان 400 هزار لیتر آب را صرفه جویی نماییم.
وی گفت: با استفاده از این میزان آب، نیازی به استفاده مداوم از منابع زیر زمینی نیست و حجم وسیعی از آب های زیر زمینی هم ذخیره می شود و به آبخوان ها خسارت کمتری وارد خواهد شد.
وی بیان داشت: این شرکت 10 هکتار فضای سبز دارد که با اجرای این برنامه مشکلی در اجرای تامین آب و آبیاری آن نخواهیم داشت.
2 شرکت دارو سازی سها یک و 2 وابسته به جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران درشهرستان ساوجبلاغ در زمینه تولید تجهیزات پزشکی و دارو فعالیت دارند.
9933 / 6155
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.