قیمت طلا در معاملات امروز دوشنبه بازار جهانی، تحت تاثیر تقویت ارزش دلار و افزایش قیمت نفت خام، اندکی کاهش یافت.

به گزارش جماران، قیمت هر اونس طلا برای تحویل فوری، با ۰.۳ درصد کاهش، به ۴۵۲۱ دلار و ۲۵ سنت رسید. قیمت هر اونس طلا در بازار معاملات آتی آمریکا برای تحویل در ماه اوت، با ۰.۹ درصد کاهش، به ۴۵۵۱ دلار و ۶۰ سنت رسید.

قیمت دلار در معاملات روز جاری افزایش یافت و باعث شد طلا که به ارز آمریکا قیمت‌گذاری می‌شود، برای دارندگان سایر ارزها گران‌تر شود.

«تیم واتر»، تحلیلگر ارشد بازار شرکت «کی ام سی ترید» گفت: افزایش قیمت نفت برای حفظ تعادل قیمت طلا در آغاز هفته جاری کافی است.

قیمت نفت در معاملات ابتدایی روز جاری بیش از ۲ درصد افزایش یافت و نگرانی‌ها در مورد تورم و افزایش نرخ بهره را افزایش داد.

در حالی که طلا به طور سنتی یک پوشش ریسک در برابر تورم دیده می‌شود، نرخ بهره بالا بر جذابیت آن به عنوان یک دارایی بدون بازده تاثیر می‌گذارد.

بر اساس گزارش رویترز، میشل بومن، از مقامات فدرال رزرو، روز جمعه گفت: تاثیر جنگ علیه ایران بر اقتصاد، همچنان در دست ارزیابی است، اما می‌تواند به افزایش مداوم تورم منجر شود که ممکن است به سیاست‌های پولی سختگیرانه‌تر نیاز داشته باشد.

«تیم واتر» افزود: در صورت ایجاد شرایط مساعد، به ویژه کاهش قیمت نفت و کاهش ارزش دلار، قیمت طلا تا پایان سال ۲۰۲۶، همچنان پتانسیل رسیدن به ۵۵۰۰ دلار را دارد، که این امر با خرید قوی بانک‌های مرکزی و نقش آن به عنوان یک پوشش ریسک ژئوپلیتیکی و تورمی تقویت می­‌شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۷ درصد افزایش، به ۷۵ دلار و ۸۱ سنت رسید و هر اونس پلاتین با ۱.۵ درصد افزایش، به ۱۹۴۵ دلار و ۱۵ سنت رسید. هر اونس پالادیوم با  ۱.۴ درصد افزایش، به ۱۳۷۲ دلار و ۷۵ سنت رسید.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.