حجت‌الاسلام و المسلمین علی عسگری، جانشین استاندار در ستاد خدمات سفر خراسان رضوی، در جلسه شورای اداری استان اعلام کرد که استان به قریب ۷ میلیون زائر خدمات ارائه کرده است. وی تاکید کرد که بزرگ‌ترین مشکل همچنان حمل‌ونقل است و هرچند اقدامات گسترده‌ای در حوزه اتوبوس، قطار و درمان انجام شده، توسعه بزرگراه‌ها و خطوط ریلی نیازمند تسریع است. همچنین ۴ هزار نیروی داوطلب، صدها موکب و طرح خانه‌پذیرها به ارائه خدمات به زائران کمک کردند.

حجت‌الاسلام و المسلمین علی عسگری، جانشین استاندار در ستاد خدمات سفر، اعلام کرد که استان به قریب ۷ میلیون زائر خدمات ارائه کرده و با وجود اقدامات گسترده در حوزه اتوبوس، قطار و درمان، توسعه بزرگراه‌ها و مسیرهای ریلی همچنان یکی از مهم‌ترین نیازهای زیارتی استان است.

 

گزارش خبرنگار جماران، ، جانشین استاندار در ستاد خدمات سفر، در جلسه شورای اداری استان خراسان رضوی که در جریان سفر فرزانه صادق، وزیر راه و شهرسازی به مشهد برگزار شد، با اشاره به ارائه خدمات به قریب ۷ میلیون زائر اظهار داشت: مهم‌ترین مشکل استان در حوزه حمل‌ونقل است؛ چرا که بزرگراه‌ها به اندازه نیاز توسعه نیافته و در بخش ریلی نیز کاستی‌هایی وجود دارد، هرچند اقدامات مثبتی توسط راه‌آهن استان انجام شده است.

 

وی با بیان اینکه تمام ظرفیت‌های استان در خدمت زائران قرار گرفت، گفت: حمل‌ونقل با ۸۰۰ دستگاه اتوبوس و بیش از ۱۰۰ رام قطار انجام شد و در حوزه درمان نیز ۶۸ بیمارستان، دو بیمارستان صحرایی، ۱۸۷ داروخانه شبانه‌روزی و ۲۸ درمانگاه فعال بودند. همچنین ۴ هزار نیروی داوطلب جوان با استفاده از ویلچر، زائران سالمند را در مسیر تا حرم مطهر جابه‌جا کردند.

 

عسگری افزود: در بخش مایحتاج عمومی نیز ۲۰ قلم کالای اساسی تحت نظارت کمیته‌های مربوطه تأمین شد. در حوزه اسکان، طرح خانه‌پذیرها با ظرفیت قریب به ۷۰۰ منزل اجرا شد و بیش از ۳۰۰ موکب در مسیرهای مواصلاتی و ۴۰۰ موکب در شهر مشهد خدمات متنوعی از جمله تغذیه و پذیرایی به زائران ارائه کردند.

 

وی در ادامه سخنان خود خواستار توجه به مصوبات شورای عالی زیارت و تسریع در اجرای پروژه‌های زیربنایی از جمله بزرگراه حرم تا حرم و توسعه خطوط قطار سریع‌السیر شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.