سید حسین سیدین روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا بیان کرد: کویر زیبای سیازگه و رمل های ماسه ای، ارتفاعات کوه های یخاب با آب و هوایی دلپذیر در کنار ترکیب بکر کویر و مزرعه های بیشه تصویری زیبا از منطقه ابوزیدآباد به وجود آوردند که در کمترین نقطه ای از کشور تلفیق این چنینی از اقلیم کویری و کوهستانی به چشم می خورد.
وی افزود: نقاط مذهبی و زیارتی مانند آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) ابوزیدآباد، امامزاده سلطان صالح (ع) روستای کاغذی، ‌امامزاده سلطان حسین و زین الدین (ع) روستای یزدلان در کنار اثرهای تاریخی مانند قلعه خشتی کرشاهی به عنوان دومین سازه خشتی ایران، کاروانسرای شاه عباسی، مجموعه چند منظوره خواجه زین الدین،‌ خانه های تاریخی و آب انبارها از جمله اثرهای تاریخی و گردشگرپذیر است.
شهردار ابوزیدآباد اضافه کرد: کویر زیبا و بکر سیازگه نیز به نوبه خود با رمل های ماسه ای و تپه های شنی در فاصله پنج کیلومتری مرکز شهر به عنوان پایتخت گویش های کهن ایرانی در آغاز بهار طبیعت فرصت بی مانند در اختیار مسافران داخلی و گردشگران خارجی قرار داد.
او اضافه کرد: 2 هزار و 500 نفر از میهمان نوروزی هم از ابتدای سال جاری در ابوزیدآباد اسکان یافتند که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 60 درصد افزایش داشت.
سیدین گفت: اسکان گردشگران در هتل کاروانسرای ابروز ابوزیدآباد، مجموعه آتایار و مدرسه های شهدای ابوزیدآباد و زنده یاد قندی صورت گرفت.
وی تبلیغات مناسب ظرفیت های گردشگری، فراهم کردن تسهیلات و مکان های اقامتی و ساماندهی امکانات و زیرساخت های گردشگری در کویر مرکزی ایران را سبب استقبال مردم و افزایش چشمگیر مسافران و گردشگران نوروزی 1397 از ابوزیدآباد عنوان کرد.
ابوزید آباد از شهرهای تابعه آران و بیدگل در 30 کیلومتری شمال شرق این شهرستان قرار دارد.
شهرستان آران و بیدگل با برخورداری از افزون بر 140 اثر تاریخی، طبیعی و اماکن زیارتی و گردشگری در فاصله 6 کیلومتری کاشان و 215 کیلومتری شمال اصفهان واقع است.
7472/8123
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.