امیر داسارگر روز جمعه در حاشیه برگزاری جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان اصفهان  در گفت‌ و گو با ایرنا با اشاره به نبود سرمایه‌گذاری در سینمای کودکان و نوجوانان تصریح کرد: شرایط بازار ارتباط مستقیمی با سرمایه‌گذاری دارد از این رو باید شرایطی فراهم شود تا خانواده‌ها بدانند سالانه هر فصل اکران فیلم سینمایی وجود دارد تا چرخش اقتصادی به وجود آید.

این کارگردان سینما بیان کرد: وقتی صرفه اقتصادی در اکران فیلم‌های سینمایی به وجود آید، سرمایه‌گذاری در سینمای کودک و نوجوان رونق می‌گیرد.

وی ادامه داد: در زمان حال مساله این است که اکران فیلم‌های کودکان و نوجوانان و سینماها گُم است و هر فیلمساز کودک و نوجوان برای اکران فیلم خود و بازگشت سرمایه باید سختی‌ها فراوانی را متحمل شود.

داسارگر با اشاره به تاثیر برپایی این جشنواره برای سینمای کودکان ونوجوانان گفت: خیلی ناراحتم که این جشنواره توسط شهرداری اصفهان و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آن گونه که باید خروجی رسانه‌ای نداشته است اما از طرف خانواده‌ها جدی گرفته شد همچنین مردم به معنای واقعی حضور حداکثری برای اکران فیلم‌ها در سینماها دارند که این مهم جای امیدواری است.

وی ابراز امیدواری کرد: مسئولان سی و دومین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان قدر حضور خانواده‌ها را بدانند، برخی از فیلم‌هایی که پخش می‌شود قدمت دار است و بخشی از خاطرات ماست.

این کارگردان با اشاره به مشکلات فیلمسازی در سینمای کودکان و نوجوانان خاطرنشان کرد: سینما کار سختی است، تصور می‌کنم سینما جز پر مشقت‌ترین کارهاست و کار با بازیگران غیر حرفه‌ای و کودکان کار سختی است، همچنین کارها در زمانی دشوار می‌شود که برخورد کاسب کارانه به ساخت فیلم نداریم نمی‌خواهیم به کسی ظلم کرده و یا زور بگوییم.

وی درباره فیلم سینمایی منطقه پرواز ممنوع افزود: این فیلم سینمایی ماجراجویانه و کودکانه است که سعی کردیم قصه بسیار جذاب و پر التهاب را برای نوجوانان مملکت تعریف کنیم.

به گزارش ایرنا، فیلم سینمایی «منطقه پرواز ممنوع» به نویسندگی و کارگردانی امیر داسارگر برای اولین بار در سی و هفتمین جشنواره جهانی فیلم فجر اکران ‌شد.

این فیلم سینمایی روایتگر داستان سه نوجوان ۱۳- ۱۲ ساله است که در گوشه‌ای از ایران در حال انجام کاری هستند و در این مسیر مشکلاتی برایشان ایجاد می‌شود و همین باعث درگیری میان آن‌ها و بعضی از افراد می‌شود و قدم به قدم متوجه مسائلی می‌شوند.

در جشنواره امسال فیلم کودک اصفهان ۱۹۴  اثر در بخش سینمای ایران به دبیرخانه جشنواره رسید که از این تعداد حدود ۱۵ اثر در بخش فیلم سینمایی است و در این این دوره ۱۸۵ فیلم سینمایی، فیلم بلند و کوتاه، پویانمایی از سینمای ایران و جهان را اکران می‌شود.

طی ۳۱ دوره برگزاری این جشنواره بین المللی در کشور ، ۱۹ دوره در شهر اصفهان، ۶ دوره در شهر تهران، ۵ دوره در شهر همدان و یک دوره در شهر کرمان برگزار شده‌ است.

این جشنواره از ۲۸ مرداد به مدت هشت روز در اصفهان آغاز شده است.

9913/6026/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.