به گزارش ایرنا، حجت الاسلام عباس کمساری روز دوشنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان افزود: این تئاترها در سه بخش صحنه ای، خیابانی و کودک و نوجوان بهمراه یک تئاتر مهمان در تالار هنر، سالن سوره، تماشاخانه ماه، خیابان آمادگاه مقابل هتل عباسی و میدان امام (نقش جهان) مقابل عالی قاپو اجرا خواهند شد.
وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر و نمایشنامه نویسی روح الله توسط موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) استان اصفهان با هدف اشاعه و ترویج اندیشه و سیره عملی حضرت امام خمینی(ره) و گرامیداشت مقام شامخ بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران برگزار می شود، خاطرنشان کرد: پس از سه روز اجرای تئاترها، اختتامیه رویداد روز جمعه دهم اسفند با معرفی برترین ها، برگزار می شود.
حجت الاسلام کمساری، موضوع اصلی جشنواره را اندیشه امام خمینی(ره) خواند و گفت: هدف ما استفاده از زبان تاثیرگذار تئاتر برای آشنایی نسل جوان انقلاب با اندیشه ها و سیره امام راحل است زیرا زیرساخت همه بخش ها در جامعه، فرهنگ است.
مدیر موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) اصفهان، جشنواره روح الله را رویداد مردمی خواند و افزود: تلاش ما بر این بود که در جهت اقتصاد مقاومتی، جشنواره مذکور با کمترین هزینه ها و به دور از حواشی و اسراف برگزار شود هرچند به دلیل شرایط اقتصادی موجود با برخی محدودیت ها مواجه بودیم.
وی افزود: آثار رسیده به دبیرخانه دومین دوره جشنواره از سطح کیفی خوبی برخوردار و با موضوع رویداد، مرتبط بودند درحالیکه سال گذشته به دلیل اینکه نخستین دوره برگزار شد، برخی آثار رسیده چندان با محورهای تعیین شده مرتبط نبودند.
حجت الاسلام کمساری همچنین با گرامیداشت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن، خاطرنشان کرد: امام راحل جایگاه ویژه ای برای زنان قائل بودند و این موضوع را می توان در سخنان و رفتار ایشان دید.
دبیر هنری دومین جشنواره تئاتر و نمایشنامه نویسی روح‌الله گفت: امسال 102 اثر در بخش تئاتر و 98 اثر در بخش نمایشنامه نویسی به دبیرخانه رسید که از بین آنها هشت اثر تئاتر در بخش صحنه ای، هفت تئاتر در بخش خیابانی و یک تئاتر در بخش ویژه کودک و نوجوان به مرحله نهایی و اجرا رسید.
محمد رضا رفیعی با بیان اینکه یک تئاتر مهمان نیز از ندامتگاه زنان اصفهان در طول جشنواره، اجرا می شود، افزود: با توجه به اینکه بخش تئاتر جشنواره، استانی بود بیشتر آثار آن از استان اصفهان و چند اثر نیز از شهرستان خمین است.
وی آثار رسیده به بخش نمایشنامه نویسی را از استان های اصفهان، تهران، قم، البرز، خراسان رضوی و بوشهر عنوان و تصریح کرد: امسال آثار رسیده به جشنواره، اختصاصی تر و با موضوع و محورهای آن مرتبط تر بودند همچنین برخی آثار به صورت لوح فشرده (سی دی) به دبیرخانه رسید که در آمار، محاسبه نشد.
رفیعی تعداد آثار رسیده به نخستین دوره این جشنواره در سال گذشته را 220 اثر اعلام کرد.
وی با بیان اینکه هر یک از تئاترهای صحنه ای، 2 اجرا خواهد داشت، خاطرنشان کرد: تئاترهای خیابانی نیز چهار اجرا دارند که یکی از آنها در طول جشنواره و سه اجرای دیگر در طول سال آینده است.
عضو شورای سیاست‌گذاری دومین جشنواره تئاتر و نمایشنامه نویسی روح الله نیز گفت: سمت و سوی این رویداد به سمت تولید محتواهایی است که سیره عملی امام راحل را منعکس کنند.
هوشنگ جمشیدیان افزود: مشکل اساسی در تولید محتوا در تئاتر، نمایشنامه نویسی است و امیدواریم چنین رویدادهایی به تقویت و اعتلای این بخش کمک کند.
در پایان این نشست از پوستر دومین جشنواره تئاتر و نمایشنامه نویسی روح الله رونمایی شد.
وحدت، آزادی و آزادگی، صلح، اندیشه حکومتی، مردم سالاری، وصیت نامه، ساده زیستی، اعتدال، اخلاق و کرامت انسانی، عدالت، عبادت، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی، خانواده، جوانان، شخصیت زن، استکبار ستیزی، قانون مداری، عقل گرایی، امید به آینده و مبارزه با تحجر وخرافات از جمله موضوع های این رویداد است.
دومین جشنواره تئاتر و نمایشنامه نویسی روح الله روزهای هفتم تا دهم اسفند سال جاری در اصفهان برگزار می شود.
6022/ 3011
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.