جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

جمکران درنیمه شعبان میزبان هزاران زائر مهدوی است

کد خبر: ۹۱۳۱۴۷
جمکران درنیمه شعبان میزبان هزاران زائر مهدوی است
به گزارش ایرنا، در جشن باسعادت میلاد حضرت ولی عصر(عج)، مسجد مقدس جمکران میعادگاه منتظران از استان های ایران و کشورهای مختلف دنیا از جمله افغانستان، آذربایجان، عراق، لبنان و پاکستان می باشد.
در برنامه های مذهبی مسجد مقدس جمکران که از روز گذشته در این مکان آغاز شده و با اقامه احیای نیمه شعبان ادامه یافت، جلوه های زیبایی از حضور باشکوه مردم متدین ایران اسلامی و دعا و نیایش آنان به درگاه الهی نمایش درآمد.
در حال حاضر همچنان مسجد جمکران شاهد حضور گسترده و باشکوه زائران از سراسر کشور به این مکان مقدس است و شبستان های مختلف مسجد شاهد ویژه برنامه هایی از جمله اجرای همخوانی، مدیحه سرایی و محفل قرآنی می باشد.
برپایی نمایشگاه گامی برای ظهور، ایجاد غرفه های مختلف فرهنگی، موزه دین و زندگی و برنامه های مختلف فرهنگی متناسب با سنین مختلف در این مسجد در حال برگزاری است.
ویژه برنامه های نیمه شعبان تا امشب نیز ادامه خواهد داشت و با برگزاری آئین شکرگذاری خادمان مسجد جمککران به پایان می رسد.
7404/ 6133/
منبع:
irna.ir
انتهای پیام

دیدگاه شما