جماران | آخرین اخبار ایران و جهان، سیاست، اقتصاد و اندیشه

۳۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم امروز(دوشنبه 16 تیرماه) از بستری 38 مورد جدید ابتلا به کرونا در این استان خبر داد.

کد خبر: ۱۴۵۴۵۳۳
38 مورد جدید ابتلا به کرونا در قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به بستری ۳۸ مورد جدید در بیمارستان‌های قم گفت: ۳۹ نفر از بیمارانی که طی روزهای گذشته بستری بودند در ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شدند.

به گزارش جماران، محمدرضا قدیر گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۴۶ نفر در اورژانس مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا پذیرش شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با اشاره به بستری ۳۳ مورد جدید در بخش‌ها و تحت نظر اورژانس بیمارستان افزود: ۳۰ نفر از کل بیمارانی که طی روزهای گذشته بستری بودند، طی ۲۴ ساعت گذشته ترخیص شدند.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۱۶۷ نفر بستری مشکوک به کرونا در بیمارستان‌ها بوده که حال ۳۰ نفر آنها وخیم است.

منبع:
مهر
انتهای پیام

دیدگاه شما