به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی استانداری قم، بهرام سرمست در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم، با اشاره به ساماندهی فعالیت‌های دستگاه‌های استان در حوزه مقابله با شیوع این بیماری در قم، اظهار کرد: اجرای خوشه‌ای برنامه‌ها در حوزه‌های مختلف در راستای کنترل و درمان بیماران مبتلا به کرونا و با استفاده از تمام توان استان و تعامل همه نیروها در حال اجرا می‌باشد.

استاندار قم بابیان لزوم شدت بخشی به کنترل تمام ورودی و خروجی‌های قم، اضافه کرد: در کنار تشویق و ترغیب مردم به اجرای قرنطینه خانگی از حضور اتباع خارجی در استان جلوگیری بعمل می‌آید.

وی به نقش نیروهای مسلح در همراهی با مدیریت استان در اجرای مصوبات شورای تامین و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران اشاره کرد و افزود: اجرای طرح بسیج ملی، کنترل مبادی ورودی قم، ضدعفونی کردن محیط شهری و نیز طرح نگهداری از بیماران بهبودیافته که در قم اجرایی شده است ازجمله خدمات قابل‌تقدیر نیروهای مسلح است.

سرمست به‌ضرورت پیش‌بینی یک هزار تخت خواب در بیمارستان سیار برای شرایط اضطراری اشاره کرد و گفت: فعال‌سازی ستادهای  مردمی و خیرین و بسترسازی افزایش مشارکت‌های مردمی در اجرای برنامه‌های مبارزه، پیشگیری و درمان بیماری کرونا خط‌مشی مهم مدیریت استان است.

استاندار قم با تاکید بر لزوم اطلاع‌رسانی منظم و جامع برنامه‌های استان در حوزه مبارزه با بیماری کرونا، ادامه داد: برگزاری منظم جلسه شورای اطلاع‌رسانی و استفاده از ظرفیت فعالان رسانه‌ای و اتخاذ راهکارهای مناسب در آگاهی بخشی به مردم از اولویت‌های ضروری در ایام پیش رو می‌باشد.

سرمست بابیان سخنانی پیرامون تامین، تولید و توزیع اقلام بهداشتی، عنوان کرد: این موضوع با نظارت دستگاه‌های متولی و به محوریت هلال‌احمر در حال اجرا می‌باشد و از تمام ظرفیت‌های تولیدی برای رفع نیاز استان استفاده خواهد شد. 

استاندار قم به مناسبت‌های پایان سال و آغاز سال جدید نیز اشاره و تصریح کرد: باید فرهنگ‌سازی لازم برای پیشگیری از هرگونه تجمع و حضور افراد در اماکن پرتردد صورت گیرد و در این مسیر استفاده از ظرفیت‌های صداوسیمای استان، رسانه‌های خبری و حتی آگاهی‌رسانی میدانی در محلات در دستور کار قرار گیرد.

وی به مقوله حمایت اجتماعی و توجه به قشرهای آسیب‌پذیر در ایام بحرانی کنونی اشاره و خاطرنشان کرد: در کنار فرهنگ‌سازی و دعوت خیرین برای  حمایت از افراد چه درزمینهٔ کمک به مشاغل و چه در تامین اقلام بهداشتی، تدوین برنامه‌های راهبردی در حمایت از قشرهای آسیب‌پذیر در ایام شیوع بیماری کرونا و بعدازآن ضروری است.

وی همچنین با اشاره به بخشنامه ابلاغی اجرای قانون دورکاری و مرخصی‌های اداری و لغو مرخصی‌ها و مأموریت‌های مدیران استان گفت: اولویت دولت در مقابله با بیماری کرونا، کنترل تجمعات و ارائه هم‌زمان خدمات به مردم  به‌خصوص افزایش ارائه خدمات الکترونیکی است .

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت روز چهارشنبه اعلام کرد: تاکنون ۹ هزار نفر در کشور به‌طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده، ۳۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و ۲۹۵۹ نفر بهبودیافته و ترخیص شده‌اند.

مردم باید مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیه‌شده، بیش‌ازپیش مورد تاکید کارشناسان است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی (پیام‌رسان‌های ایتا و تلگرام) و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.