سردار اسکندر مومنی روز دوشنبه در حاشیه برگزاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا و صدا و سیما، افزود: روند مبارزه با مواد مخدر در همه بخش ها در سطح کشور افزایش قابل توجهی داشته است و اقدام های پیشگیرانه، اولویت ستاد مبارزه با مواد مخدر می باشد.
وی اضافه کرد: جمع آوری معتادان متجاهر و خیابانی اولویت کوتاه مدت ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور است و بر اساس مواد 16 و 42 قانون مبارزه با مواد مخدر، این ستاد نسبت به درمان، بازتوانی، بازپروری و در نهایت بازگشت این معتادان به جامعه نیز اقدام می کند.
وی ادامه داد: اولویت اصلی و درازمدت ستاد مبارزه با مواد مخدر اقدام های پیشگیرانه است و در این راستا از همه ظرفیت های فرهنگی، دینی و اجتماعی کشور برای پیشگیری بهره می گیریم.
مومنی با بیان این که ایران در مسیر ترانزیبت و توزیع مواد مخدر قرار دارد، تصریح کرد: حدود 2 دهه قبل میزان تولید مواد مخدر در افغانستان 200 تُن بود، اما از زمانی که آمریکایی ها در آنجا مستقر شده اند این تولیدات با افزایش 50 برابری به 10 هزار تُن رسیده است.
وی خاطرنشان کرد: این مساله نشان می دهد که ما هم باید متناسب با این شرایط، جهت گیری درستی انتخاب کنیم و در عین حال که کار مبارزه و مقابله را از نقطه صفر مرزی تا درون شهرها انجام می دهیم، حتما باید اولویت اساسی ما پیشگیری باشد.
وی با تاکید بر نقش خانواده ها در جلوگیری از اعتیاد جوانان، گفت: خانواده ها باید آگاه باشند که اعتیاد بیماری سخت و صعب العلاج است و از همه ظرفیت های دینی، بومی، فرهنگی و اجتماعی و نهادهای فرهنگ ساز نیز استفاه کنیم تا در امر مبارزه با مواد مخدر موفق باشیم.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر همچنین گفت: سن اعتیاد از میانگین مجموع سن معتادان کشور به دست می آید و در حال حاضر سن اعتیاد در کشور 2405 سال است و ممکن است فردی در سن پایین تر معتاد شده باشد که سن او به تنهایی به منزله سن اعتیاد نیست.
در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان قم که با حضور مسئولان استانی در تالار امام جواد(ع) استانداری ترتیب یافت، در حوزه فرهنگی و پیشگیری 14 پیشنهاد، در حوزه مقابله با عرضه 10 پیشنهاد و در حوزه درمان و حمایت های اجتماعی هفت پیشنهاد مطرح و بررسی شد.
/2085/ 1175
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.