استاندار اردبیل روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا گفت: کارخانه نساجی آرتا زرین تجارت (سبلان پارچه سابق) هم اکنون با ظرفیت 600 نفر و به صورت استیجاری در حال فعالیت می باشد اما به جد پیگیر احیا و رونق آن بوده و کارها در این زمینه در حال نتیجه دادن ست.
وی بیان کرد: در ماه های اخیر چهار جلسه با مسئولان بانک تجارت و اداره کل ورشکستگی قوه قضاییه در این زمینه برگزار کرده ایم و برخی مسایل و مشکلات حقوقی موجود برای واگذاری این واحد تولیدی نیز در حال رفع شدن است.
به گفته وی، اداره کل ورشکستگی قوه قضاییه برای اینکه کارخانه همچنان فعال باشد، پیشتر با فعالیت استیجاری آن موافقت و اعلام کرده بود که در صورت وجود خریداران مناسب آماده همکاری برای واگذاری با هدف فعالیت کامل این واحد تولیدی می باشد.
بهنام جو، اضافه کرد: چندین خریدار توانمند متقاضی خرید و راه اندازی دوباره کارخانه بوده و با توجه به رفع مشکلات حقوقی، دورنمای خوشی برای فعال شدن آن وجود دارد و دولت نیز آماده کمک برای احیا و رونق کارخانه می باشد.
او اضافه کرد: بزودی آگهی مزایده کارخانه نساجی آرتا زرین تجارت منتشر خواهد شد و انتظار می رود که این واحد تولیدی مهم در سال جاری سروسامان گرفته و فرصت های خوب اشتغال نیز در آن فراهم شود.
استاندار اردبیل اظهار کرد: با توجه به وضعیت پوشاک در داخل کشور، این واحد که دارای تجهیزات مدرن نیز می باشد با تولید محصولات باکیفیت می تواند علاوه بر تامین نیاز داخلی محصولات خود را به خارح از کشور نیز صادر کند.
به گفته وی ، در برنامه استانداری برای ایجاد 20 هزار شغل در سال جاری فرصت های شغلی این کارخانه لحاظ نشده و راه اندازی آن می تواند به ایجاد شغل های جدید در استان علاوه بر چشم انداز پیش بینی شده بیانجامد.
وی اظهار کرد: یک واحد تولیدی دیگر پوشاک در استان در حال راه اندازی و احیا می باشد و ایجاد500 شغل از طریق آن در سال جاری پیش بینی شده است.
استاندار اردبیل با تقدیر از بانک تجارت و اداره کل ورشکستگی قوه قضاییه در جهت حل مسایل و مشکلات کارخانه نساجی آرتا زرین تجارت (سبلان پارچه سابق) گفت: استانداری نیز به سهم خود آماده حمایت برای رونق و احیای این کارخانه می باشد.
کارخانه نساجی آرتا زرین تجارت چرخه کامل تبدیل پنبه به نخ و نخ به انواع منسوجات و پارچه‌ها را دارد و با توجه به ظرفیت بالای این مجموعه، توان جذب مجموع تولید پنبه دشت مغان را نیز دارا می‌باشد.
این کارخانه که با صرف اعتبار یک هزار و 200 میلیارد ﷼ در سال 1386 با ظرفیت ایجاد اشتغال برای بیش از 6 نفر راه اندازی شد اکنون بدلیل برخی مشکلات به حالت نیمه فعال در آمده است.
6016/6018
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.