علی رمضان‌پور روز پنجشنبه در جلسه شورای فرهنگ عمومی خلخال گفت: پرونده‌های کلاهبرداری دیجیتال در فضای مجازی و اینترنت افزایش یافته و فعالان فضای مجازی باید در استفاده از این امکان جدید و تکنولوژی ارتباط جمعی سریع دقت کامل را به خرج دهند تا از دام کلاهبرداران حرفه‌ای در امان باشند.

وی همچنین با اشاره به افزایش خرید و فروش ارزهای دیجیتال در جامعه اظهارکرد: با توجه به پرونده‌های قضایی موجود در صورت اتفاق هرگونه کلاهبرداری خریدار و فروشنده ارزهای دیجیتال قابل شناسایی نبوده و در بیشتر موارد حتی در صورت تشکیل ،رسیدگی و صدور حکم برای این گونه پرونده‌های قضایی بدلیل مجهول بودن مکان فروشنده ارز مال‌باختگان به پول خود نمی‌رسند.

او با تاکید بر اینکه ایجاد مزاحمت ،تشویش اذهان عمومی ،تنویر افکار ،نشر اکاذیب و ایجاد ناهنجاری‌های اجتماعی با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی قابل پیگیری قضایی است، افزود: برخورد با تخلفات فضای مجازی نیز نشدید شده است.

وی گفت: برخلاف نظر برخی افراد که فضای مجازی را خارج از هرگونه نظارت و کنترل اعلام می‌کنند، در حال حاضر این فضا کاملا کنترل شده و تحت نظارت بوده و درصورت دریافت شکایتی از سوی اشخاص حقیقی و حقوقی برابر با مواد قانونی با تخلفات صورت گرفته در این فضا برخورد شده و متخلفان تحت پیگرد قضایی قرار می‌گیرند.

رمضان‌پور افزود: با توجه به اعمال فیلترینگ تلگرام از سوی قوه قضاییه و دادستان کل کشور حضور در این شبکه اجتماعی با استفاده از نرم‌افزارهای فیلترشکن از سوی هریک از اشخاص حقیقی و حقوقی دور زدن قانون و جرم محسوب شده و دستگاه‌های اجرایی و موسسات وابسته به دولت حق استفاده از این شبکه را در هیچ شرایطی ندارند.

وی با بیان اینکه تلگرام مخفی‌گاه مناسبی برای متخلفان فضای مجازی در کشور ایران اسلامی نیست، اظهارداشت: فیلتر این شبکه موجب کاهش ناهنجارهای اجتماعی و همچنین سهولت کار رصد ،شناسایی و برخورد قضایی با متخلفان فعال در این شبکه اجتماعی شده است.

او گفت: در حالی که بسیاری از شبکه‌های اجتماعی مجاز داخلی و یا خارجی در دسترس می‌توانند مورد استفاده فعالان فضای مجازی قرار بگیرند، دلیل اصرار بر حضور در تلگرام به عنوان یک شبکه غیرمجاز منطقی نیست.

فرماندار خلخال نیز در این جلسه گفت: طرح جامع فضای مجازی با هدف افزایش کنترل و نظارت بر این فضا تهیه و تدوین می‌شود.

فریدون بابایی افزود: با نهایی شدن کار این طرح ،مسیر کنترل و نظارت بر شبکه‌های اجتماعی فعال در فضای مجازی هموار شده و از آسیب‌های تهدیدکننده قشر نوجوان و جوان پیشگیری خواهد شد.

او با بیان اینکه نوجوانان و جوانان بیش از سایر گروه‌های اجتماعی در معرض تهدیدها و آسیب فضای مجازی قرار دارند، اظهارداشت: استفاده درست از این ابزار اطلاع‌رسانی و ارتباط جمعی می‌تواند برای رشد جامعه موثر واقع شود.

وی افزود: در کنار گسترش فضای مجازی در بین قشر دانش‌آموز جابجایی و تغییر مداوم نظام آموزشی کشور در سال‌های اخیر موجب سردرگمی آنها شده و ادامه این روند آسیبی جدی برای نوجوانان و جوانان است.

حجت‌الاسلام کریم اسدی ، امام جمعه خلخال هم گفت: فضای مجازی ابزاری مناسب برای ارتباط جمعی است ولی در صورت بکارگیری نادرست می‌تواند به یک وسیله تخریبی و آسیب بزرگ اجتماعی تبدیل شود.

خلخال در جنوب اردبیل قرار دارد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.