• کدخبر: 1515179
  • منبع: ایسنا و ایرنا
  • نسخه چاپی

پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران -تهران

زالی فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران از قرار گرفتن دو شهر دماوند و فیروزکوه در استان تهران در وضعیت قرمز خبر داد و گفت: افزایش نظارت ها، تدوین پروتکل های بهداشتی، ایجاد زیرساخت های بهداشتی و واکسیناسیون از مهمترین فاکتورهای کاهش ابتلا به کروناویروس است که همه این موارد در نظر گرفته شده و با توجه به احتمال خیز پنجم آماده باش برای شبکه درمان اعلام شده است.

به گزارش جماران؛ فرمانده عملیات ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به اینکه دو شهر دماوند و فیروزکوه در استان تهران در وضعیت قرمز قرار دارند، افزود: با در اختیار قرار گرفتن واکسن مورد نیاز سرعت واکسیناسیون در استان تهران افزایش پیدا خواهد کرد.

علیرضا زالی عصر امروز در پایان جلسه ستاد مقابله با کرونا استان تهران در جمع خبرنگاران گفت: با در اختیار قرار گرفتن واکسن مورد نیاز شاهد سرعت گرفتن واکسیناسیون در استان تهران خواهیم بود. این واکسیناسیون با اولویت تزریق گروه های سنی بالای ۷۰ سال برای دوز دوم و جاماندگان انجام خواهد شد. بی تردید تا اطمینان از تزریق این گروه سنی به قدر کفایت ایجاد نشود به سراغ گروه های سنی دیگر نخواهیم رفت.

وی افزود: در تلاش هستیم ازدحام در مراکز واکسیناسیون را کاهش دهیم و شهروندان اطمینان داشته باشند که واکسن به قدر کفایت برای گروه های سنی بالای ۷۰ سال وجود خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین تمامی افراد هر واکسنی که در دوز اول دریافت کرده اند از همان برند در دوز دوم به آنها تزریق خواهد شد و نگرانی در این زمینه وجود ندارد. لازم است که شهروندان از مراجعات غیر ضرور به مراکز واکسیناسیون خودداری کنند و با توجه به بحث نوبت دهی به مراکز مراجعه کنند که بهترین راه مراجعه نوبتی سامانه https://salamat.gov.ir/ است.

وی در تشریح وضعیت رنگ بندی کرونایی استان تهران نیز گفت: در حال حاضر در کشور شهر آبی نداریم که به تبع آن نیز در تهران نیز شهر آبی وجود ندارد. عمده شهرها در تهران در وضعیت نارنجی قرار دارند ولی فیروزکوه و دماوند در شرایط قرمز قرار گرفته اند. استان های جنوبی و مرکزی کشور قرمز شدند که باید قرمز شدن شهرهای تهران در هفته های آتی را جدی بگیریم.

زالی در پاسخ به سوالی در خصوص ازدحام در مراکز واکسیناسیون استان تهران نیز گفت: ۷۷ مرکز واکسیناسیون در تهران فعال است که ۱۱ مرکز خودرویی هستند. هر سه دانشگاه علوم پزشکی در تهران در حال گسترش این مراکز هستند تا ازدحام کاهش پیدا کند. همچنین اکثر مراکز پر ازدحام مقرر شده به صورت دو شیفته کار کنند.

وی تاکید کرد: افزایش نظارت ها، تدوین پروتکل های بهداشتی، ایجاد زیرساخت های بهداشتی و واکسیناسیون از مهمترین فاکتورهای کاهش ابتلا به کروناویروس است که همه این موارد در نظر گرفته شده و با توجه به احتمال خیز پنجم آماده باش برای شبکه درمان اعلام شده است.

وی در خصوص نسبت شیوع و ابتلا کرونا ویروس در مناطق مختلف تهران گفت: اکثر نقاط تهران شکل همگنی دارد. البته در میزان مراجعات سرپایی در این هفته در جنوب تهران تعداد کمتری را شاهد بودیم. در بستری فقط شرق تهران متفاوت بوده و سایر نقاط همگن بوده، در فوتی ها نیز در شمال و جنوب غربی بیشترین میزان را داشته ایم.

وی ادامه داد: در خصوص رعایت پروتکل های بهداشتی و استفاده از ماسک نیز در طول هفته گذشته ۷۸ درصد رعایت را شاهد بوده ایم اما در آخرین جمع بندی ۷۶.۸ درصد را شاهد بودیم که مقداری کاهش پیدا کرده است.

 

نحوه دورکاری کارمندان تهران مشخص شد

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار تهران گفت: با توجه به استمرار وضعیت نارنجی کرونایی در این استان، کارمندان نهادها و دستگاه‌های اجرایی خدمات ضروری با ۷۰ درصد و غیرضروری با ۵۰ درصد ظرفیت باید به صورت حضوری بر سرکار حاضر شوند.

غلامرضا عباس پاشا روز دوشنبه افزود: دورکاری در ادارات براساس بخشنامه و اپیدمی ویروس کرونا دوباره احصا شده است و دستگاه های دولتی براساس مصوبه ستاد ملی کرونا مکلف هستند بخشی از خدمات خود را از طریق خدمات الکترونیکی به مردم ارائه دهند.

وی ادامه داد: به دلیل بحرانی بودن وضعیت شیوع کرونا تصمیماتی در شورای اداری استان تهران و ستاد مقابله با کرونا در خصوص دورکاری گرفته شده است و براساس مصوبه سازمان استخدامی کشور دستگاه ها موظفند از ظرفیت دورکاری با اولویت کارمندان زن دارای فرزندان خردسال، زنان باردار و بیماران زمینه ای استفاده کنند و اگر ظرفیت دیگری وجود داشت این شرایط برای سایر کارمندان در نظر گرفته شود.

عباس پاشا خاطرنشان کرد: براساس نوع کار برخی از کارمندان باید در محل کار حضور داشته باشند و برخی با توجه به زیرساخت های خدمات الکترونیکی در دستگاه ها وظیفه خود را به شیوه دورکاری انجام دهند.

وی با بیان اینکه بهداشت محیط در ادارات رعایت می شود، اضافه کرد: به دستگاه های دولتی تلکیف شده از حضور کارمندان و مراجعه کنندگان بدون ماسک به ادارات جلوگیری و ساعت حضور برای آنها غیبت ثبت شود.

عباس پاشا اظهار داشت: در مورد شهرهای قرمز نیز ادارات ارائه‌دهنده خدمات ضروری و دستگاه‌های مرتبط با ماموریت‌های اساسی و مدیریت شهری می‌توانند با تشخیص بالاترین مقام مسئول در سطح ملی یا استانی نسبت به کاهش حضور تا ۵۰ درصد کارکنان خود اقدام کنند؛ مشروط بر آنکه خللی در ارائه خدمات ضروری به وجود نیاید و در سایر ادارات ارائه خدمات با حضور حداکثر یک سوم کارکنان انجام خواهد شد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
4 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

  • کدخبر: 1515179
  • منبع: ایسنا و ایرنا
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.