احمد دهقان روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینکه آذربایجان غربی بیشترین سهم تولید سیب در کشور را دارد، مدیریت این زنجیره در 2 سال گذشته توسط مسوولان استانی مورد پیگیری قرار گرفته بود که با تلاش دستگاه های اجرایی مختلف و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی به تحقق رسید.
وی ادامه داد: پیش نویس آیین نامه این زنجیره مصوب و وارد مرحله ثبتی شده تا در سال زراعی آینده فعالیت خود را آغاز کند.
وی بیان کرد: از جمله مزایای این طرح برای کشاورزان، ایجاد اطمینان کامل از بازاریابی برای سیب تولیدی است به گونه ای که حتی سیب صنعتی نیز بر روی دست کشاورزان نخواهد ماند.
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جاد کشاورزی با اشاره به تحول بزرگ ایجاد شده در استقلال تصمیم گیری و تشکیل زنجیره در استان افزود: این موضوع نقطه عطفی در بروز استعدادها و توانایی تلاشگران عرصه تولید و سازندگی محسوب و باید در یک بدنه واحد برای راه اندازی آن تلاش شود.
وی با اعلام اینکه هیات مدیره زنجیره سیب آذربایجان متشکل از هفت نفر خواهد بود، گفت: انتخاب نمایندگان هیات مدیره برای انجام اقدامات ثبتی و تشکیل مجمع به زودی انجام می شود.
دهقان بیان کرد: چهار حلقه تولید، صادرات، صنایع تبدیلی و تکمیلی و حمل و نقل در این زنجیره فعالیت می کنند که سه نفر از حلقه تولید، یک نفر از حلقه صادرات، یک نفر از حلقه صنایع تبدیلی، یک نفر از صنایع تکمیلی و یک نفر از حلقه حمل و نقل در این زنجیره عضو هیات مدیره خواهد بود.
به گزارش ایرنا با تشکیل زنجیره سیب درختی در استان بسته بندی، بازاریابی و صادرات سیب برداشت شده در سال زراعی آینده و برنامه ریزی تولید متناسب با سفارش صادراتی توسط تولیدکنندگان با پشتیبانی اعضای زنجیره سیب آذربایجان غربی خواهد بود.
این استان با تولید سالانه یک سوم سیب درختی کشور به میزان 800 تا بیش از یک میلیون تن توانسته نخستین تولیدکننده این میوه در کشور باشد.
افزون بر 50 هزار هکتار از 120 هزار هکتار از باغ های استان به سیب درختی اختصاص دارد که 50 درصد این باغ ها در ارومیه و در منطقه باراندوز واقع شده است.
7125/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.