رسول خضری روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر اساس این ابلاغیه در قبال تحویل هر تن چغندرقند، 20 کیلوگرم تفاله خشک و 2 کیلوگرم قند یا شکر به کشاورزان تحویل داده می شود.
وی با اشاره به نرخ تعیین شده برای تفاله خشک، گفت: قیمت هر کیلوگرم تفاله خشک یکهزار و 200 ریال برای چغندرقند بهاره و هزار ریال برای چغندرقند پاییزه محاسبه می شود.
وی ادامه داد: نرخ هر کیلوگرم قند یا شکر نیز هفت هزار و 500 ریال به ازای چغندرقند بهاره و 6 هزار و 500 ریال به ازای چغندرقند پاییزه در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: بر اساس ابلاغیه مذکور به ازای هر کیلوگرم چغندرقند مبلغ 410 ریال هزینه حمل در سقف قیمت ابلاغی به چغندرکاران پرداخت می شود.
وی افزود: این اصلاحات (از طریق بهبود بهره وری کارخانجات) نباید سبب افزایش قیمت مصرف کنندگان و ایجاد بار مالی برای دولت شود.
به گفته وی این جوایز به صورت مجدد در سایه پیگیری های یکسال اخیر برقرار شده تا حق چغندرکاران تضییع نشود و دولت نیز در این رابطه مساعدت لازم را به عمل آورده است.
به گزارش ایرنا جایزه تحویل چغندرقند و هزینه حمل آن از مبدا تا کارخانه سال گذشته با مصوبه شورای اقتصاد حذف شده بود.
آذربایجان غربی رتبه اول تولید چغندرقند در ایران را داراست اما طی سال های اخیر با هدف مصرف بهینه آب در بخش کشاورزی، محدودیت کشت چغندرقند در هشت شهرستان این استان که در حوضه آبریز دریاچه ارومیه قرار گرفته است، اعمال می شود.
آذربایجان غربی دارای 740 هزار هکتار اراضی قابل کشت است که از این میزان سالانه افزون بر 32 هزار هکتار به صورت ابلاغی و آزادکاری زیرکشت چغندرقند قرار می گیرد؛ میزان تولید این محصول در سال قبل در استان از 1.5 میلیون تن فراتر رفت.
7125/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.