تقی کهوریان روز شنبه در بازدید از مناطق سیل زده آذربایجان غربی گفت: بارش های روز گذشته در مرکز و جنوب استان از شدت بیشتری برخوردار بود که با افزایش سطح آب و طغیان رودخانه های نازلو، باراندوز و گدار به تعدادی از روستاها راه های روستایی و پل ها و مزارع در روستاهای شهرستان ارومیه و مناطق شهری و روستایی درشهرستان های اشنویه، پیرانشهر و نقده خسارت وارد کرده است.
وی افزود: تمامی گروه های امدادی از دستگاه های اجرایی استان برای کمک به مناطق سیل زده و روستاهایی که در محاصره سیل مانده است، در تلاش بوده اند.
وی اظهار کرد: با قطع بارش ها و فروکش کردن طغیان رودخانه ها و اتمام عملیات اسکان و امداد و نجات مراحل ارزیابی از میزان خسارت های وارده به استان انجام می شود.
وی اضافه کرد: دستور های لازم به دستگاه های امدادرسان برای کمک رسانی به آسیب دیدگان صادر شده است.
معاون امور عمرانی استاندار آذربایجان غربی از روند امدادرسانی به روستاهای جبل کندی، جیرانلار، بابارود و طلاتپه در ارومیه و مناطق سیل زده درشهر محمدیار نقده بازدید کرد.
به گزارش ایرنا، سیلاب و طغیان رودخانه های آذربایجان غربی در پی بارش های 2 روز گذشته موجب وارد شدن خسارت به بسیاری از راه ها و پل های ارتباطی روستایی، مزارع کشاورزی و منازل شد.
طغیان رودخانه گادر در اشنویه علاوه بر مسدود کردن مسیر 49 کیلومتری اشنویه - پیرانشهر، روز گذشته یک نوجوان 12 ساله را به کام خود کشید و عملیات جست و جو برای یافتن این نوجوان همچنان ادامه دارد.
تخریب شدن پل هاشم آباد در پی طغیان رودخانه باراندوز در محور راژان به منطقه 'زیوه' و 'مرگور'، نیز راه ارتباطی 50 روستای ارومیه را مسدود کرده است.
مدارس برخی از نقاط اشنویه و بخش سیلوانای ارومیه در نوبت صبح و بعد از ظهر امروز /شنبه/ به دلیل طغیان آب رودخانه ها، مسدود بودن مسیرهای مواصلاتی و احتمال بروز حوادث ناشی از بارش ها تعطیل بود.
امروز در شهرستان نقده با توجه به کاهش میزان آب رودخانه گادر، شرایط بهتر شده و این شهرستان در حال خروج از بحران است؛ روز گذشته در اثر طغیان این رودخانه و بروز سیل خسارت هایی به 25 روستای این شهرستان و برخی از منازل در شهرهای نقده و محمدیار وارد شد اما تعیین این خسات ها به بعد از کنترل بحران موکول شده است.
آذربایجان غربی 17 شهرستان، 42 شهر و بیش از 2 هزار و 800 روستا دارد و جمعیت آن حدود سه میلیون و 300 هزار نفر است.
آذربایجان غربی از جمله استان های سردسیر کشور است که به علت موقعیت جغرافیایی و شرایط آب و هوایی منحصر بفرد همواره در معرض بحران های طبیعی نظیر سیل و زلزله قرار دارد و کسب آمادگی برای امدادرسانی و کاهش دامنه آسیب ها و خسارت های آن جزو ضرورت های زندگی اجتماعی شهروندان این استان محسوب می شود.
8137/2093 ** خبرنگار: سیده فاطمه سجادی ** انتشاردهنده: صابر چهرقانی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.