رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری کشور بیان کرد: کشور برای توسعه صنعت آبزی پروری نیاز اساسی به آرتمیا دارد و با پرورش آرتمیا در کشور و افزایش سرمایه گذاری در این بخش اشتغالزایی ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از ارومیه، ناصر آق در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه عنوان کرد: نیاز اولیه صنعت آبزی پروری در کشور پرورش امروز آرتمیا است، امروزه هر کشوری برای توسعه صنعت آبزی پروری خود باید وجود موجودی بنام آرتمیا را داشته باشد.

آق افزود: آمریکا، چین، روسیه و قزاقستان از جمله کشورهایی هستند که در تولید آرتمیا نقش اساسی دارند.

وی با بیان اینکه چین بزرگترین مصرف کننده آرتمیا است، افزود: 60% درصد صنعت آبزی پروری در دنیا متعلق به کشور چین است و از این طریق درآمدی بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار در سال دارد.

رئیس مرکز پژوهش آرتیمیای کشور افزود:خشکسالی های اخیر تاثیر زیادی در کاهش میزان آرتمیا و زیست این موجود داشته است. آرتیمیا تنها موجود زنده دریاجه ارومیه است که در لابه لای نمک و بستر دریاچه ارومیه ته نشین شده است.

وی افزود: بارش های امسال باعث احیا این موجود شده و هم اکنون شاهد حیات دوباره این موجود در دریاچه هستیم. حدود ۲ هفته قبل درخواست ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار از ستاد احیای دریاچه ارومیه برای ارزیابی سالیانه دریاچه را کردیم.

آق عنوان کرد: در جریان بازدیدها شرکت روسی آمادگی کامل خود را برای عقد قرارداد با دانشگاه ارومیه جهت برنامه‌ریزی و نظارت علمی و فنی بر کلیه فعالیت‌های آن شرکت در ارتباط با آرتمیا اعلام کرده که با این قرارداد به زودی شاهد انتقال دانش فنی آرتیما توسط دانشگاه ارومیه به کشور روسیه هستیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.