افسانه بازیار روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: افتتاح این کتابخانه روستایی در قالب طرح «بخوانیم و ببخشیم» است که با اولویت مناطق محروم و کم برخوردار اجرا می شود.
وی ادامه داد: به این کتابخانه روستایی که در مدرسه ادب این روستا ایجاد شده، 120 جلد کتاب در موضوعات مختلف و جذاب برای استفاده دانش آموزان توسط خیران اهدا شده است.
وی با بیان اینکه کتاب های این کتابخانه توسط «آنیتا بالنور» دانش آموز نونهال مهابادی به همتایان خود اهدا شده است، اظهار داشت: به منظور ایجاد وحدت رویه، افزایش تاثیرگذاری و ایجاد شور همگانی در مراکز سراسر کشور شعار «بخوانیم و ببخشیم» انتخاب شده است که در قالب این طرح خیران و دوستداران مطالعه، پس از خواندن کتاب برای ترویج این فرهنگ آن را به دیگران نیز اهدا می کنند.
مسوول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مهاباد با اشاره به اینکه این طرح تاکنون در 18 روستای محروم شهرستان اجرا شده است، بیان کرد: در طرح «بخوانیم و ببخشیم»، کتابخانه ها با همکاری آموزش و پرورش در محیط مدارس روستایی احداث و در آینده نزدیک چندین کتابخانه دیگر در روستاهای محروم بخش خلیفان مهاباد نیز صاحب کتابخانه می شود.
به گزارش ایرنا، روستای کهنه دی شوگای از توابع بخش بخلیفان در 65 کیلومتری مهاباد است و 13 دانش آموز مقطع ابتدایی دارد.
این شهرستان برای دومین سال متوالی امسال نیز به عنوان شهر خلاق کشور در زمینه کتاب معرفی شد.
مهاباد با 237 هزار نفر جمعیت و 6 کتابخانه عمومی در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
9903/6185/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.