به گزارش ایرنا، این کارگاه روز دوشنبه و به مدت یک روزه در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوکان با همکاری اداره ورزش و ج.وانان این شهرستان برگزار شد.
مدیرکل ورزش وجوانان آذربایجان غربی در مراسم آغاز این کارگاه با اشاره به اینکه ورزش ما نیازمند آموزش و مربیان توانمند به علم و تکنیک های روز دنیا است اظهار داشت: مربیان و ورزشکاران ما لازم است سطح دانش خود را بروز کرده تا بتوانند استعداد های جوانان را شناسایی و برای آن برنامه داشته باشند.
عبدلله چمن گلی افزود: کارگاه طراحی تمرین برای ورزشکاران در تمامی شهرستان های استان با همکاری ادارات ورزش و جوانان و اداره کل و اساتید مجرب علوم ورزشی برگزار خواهد شد تا مربیان و ورزشکاران بتوانند در امر رشته های مختلف ورزشی برنامه ریزی بهتری داشته و موفق ترعمل کنند.
وی اضافه کرد: ورزش ما نیازمند مربیان خوب و کار آزموده است تا بتوانند در امر ورزش و تربیت نسل ورزشکار آینده علم روز را داشته باشد.
چمن گلی گفت: امروزه ورزش از حالت تجربی شدن خارج شده و به سمت علمی شدن در حال حرکت است و لذا ضرورت دارد در کنار تجربه در راستای حرفه‌ای شدن ورزشکاران و مربیان با علم روز دنیا نیز مجهز باشند.
به گزارش ایرنا، کار تدریس این دوره آموزشی بر عهده کاظم مهری و عبدالله چمن گلی بود.
در این کارگاه مربیان و ورزشکاران با علم روز دنیا در خصوص برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و اصول و مبانی طراحی تمرین آشنا شدند.
این دوره ها با هدف مدرن کردن تمرین در رشته های مختلف ورزشی به جای تمرینات سنتی و کسب تجربه بیشتر در سطح استان برگزار می شود.
7510/6185/ 3020
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.