حسن حیدری روز چهارشنبه در دیدار با رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان غربی افزود: تا قبل از سال 1393 هیچ شرکت دانش بنیانی در آذربایجان غربی وجود نداشت و این 23 شرکت در سایه برنامه های دولت تدبیر و امید راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: برای اینکه تعداد شرکت های دانش بنیان در آذربایجان غربی افزایش یابد، انتظار می رود تا دانشگاه های استان بیش از پیش همکاری کنند ولی در حال حاضر نقش دانشگاه ها در این زمینه بسیار کم رنگ است.
وی اضافه کرد: ظرفیت بسیار مناسبی در دانشگاه های آذربایجان غربی وجود دارد و می توان از این ظرفیت برای توسعه فعالیت شرکت های دانش بنیان استفاده کرد.
حیدری اضافه کرد: ترویج فعالیت شرکت های دانش بنیان و استفاده از فکر فعالان این حوزه می تواند یکی از بهترین روش ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به شعار سال در راستای حمایت از کالای داخلی باشد.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی بیان کرد: اولویت پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با توجه به تولیدات شرکت ها، توجه به نیازهای استان و سرمایه گذاری در این بخش است.
وی با قدردانی از فعالیت پررنگ ایرنا در زمنیه تولید اخبار مربوط به بخش علم و فناوری گفت: حضور پر رنگ ایرنا در تمامی حوزه ها و افزایش تعاملات این رسانه دولتی منجر به انعکاس بهینه خبرهای علمی و فناوری در جامعه شده است.
رییس خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان غربی نیز در این دیدار گفت: این رسانه دولتی با برخورداری از خبرنگاران حرفه ای و مستقر در تمام مناطق استان، ظرفیت مناسبی برای انعکاس دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی دارد.
علیرضا فولادی بیان کرد: خبرنگاران این رسانه بدون هیچ چشم داشتی از حوزه های خبری به فکر تولید محتوا هستند و از تمام توان خود برای بیان ظرفیت ها و توانمندی های جامعه استفاده می کنند.
وی ادامه داد: کارکنان خبرگزاری جمهوری اسلامی مرکز آذربایجان غربی فارغ از هر جناح و سیاستی به صورت شبانه روزی به فکر معرفی ظرفیت ها و توانمندی های استانی هستند زیرا هدف ما تاثیرگذاری مثبت و امیدآفرینی در جامعه است.
به گزارش ایرنا پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکل گیری و توسعه اقتصاد دانش­ بنیان تلاش می­کند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکت­های مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه­ گذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاری سازی و بازاریابی ایده های نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکت ها در سطوح ملی و بین المللی داشته باشد.
سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، خبرگزاری رسمی و اولین نهاد حرفه ای گردآوری و انتشار خبر و عکس و نیز تولید محصولات رسانه ای – خبری در تاریخ ایران است.
ایرنا که بیش از هشت دهه از تاسیس آن می گذرد در ابتدای راه با عنوان ' آژانس پارس' و با هدف گردآوری، ترجمه و انتشار اخبار ایران و جهان کار خود را آغاز کرد.
از زمان پایه گذاری این رسانه در سال 1313 شمسی به مدت سه دهه آژانس پارس زیر مجموعه ای از تشکیلات وزارت امور خارجه به شمار می رفت اما با آغاز به کار وزارتخانه ای با عنوان اطلاع رسانی در دولت وقت، آژانس پارس زیرنظر این وزارتخانه قرار گرفت و همزمان به خبرگزاری پارس با نام اختصاری ' پانا ' تغییر نام داد.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی این خبرگزاری در راستای اهداف نظام نوپای جمهوری اسلامی ایران به بازتعریف رسالت خبری خود پرداخت و بر پایه اهدافی چون انعکاس دستاوردهای انقلاب اسلامی و مخابره واقعیت های ایران و جهان به ویژه کشورهای اسلامی فعالیت خود را ادامه و گسترش داد.
در دی ماه 1360 نام خبرگزاری پارس با تصویب مجلس شورای اسلامی به خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) تغییر یافت و نشان واره ای برای ایرنا برگزیده شد که بیانگر اهداف و رسالت های تازه این خبرگزاری بود.
در این نشان واره، نمادی از خانه ی خدا با نوار تلکس خبری با هم ترکیب شده است تا کار ویژه خبررسانی حقیقت محور و خداجویانه را به تصویر بکشد.
وقوع جنگ تحمیلی سبب شد تا خبرگزاری جمهوری اسلامی سیاست ویژه ای را در دستور کار قرار دهد و با ایجاد ساز و کاری متناسب با موقعیت دفاعی کشور، اطلاعات به هنگام و مورد نیاز را تهیه و ارایه کند.
در این راستا ایرنا با کارنامه ای درخشان و مخابره بیش از یک میلیون و 300 هزار خبر ویژه دفاع مقدس و 500 هزار فریم عکس و تقدیم 12 خبرنگار و عکاس شهید و آزاده توانست مسئولیت خود را با سربلندی به انجام برساند.
با توجه به جایگاه ایرنا، بخشی مهمی از اخبار و اطلاعات مورد استفاده رسانه های خارجی و داخلی، موضع گیری های مسئولان و سیاست های رسمی کشور در مورد رویدادهای ایران و جهان به ویژه کشورهای اسلامی معطوف به خبرگزاری جمهوری اسلامی است.
همچنین از نقاط درخشان کارنامه ایرنا در اعلان و انتشار برخی اخبار مهم می توان به انتشار خبر دستگیری صدام حسین، دیکتاتور عراقی در 24 آذر 1382 شمسی اشاره کرد که اهمیت جایگاه منطقه ای و جهانی ایرنا در عرصه خبررسانی را بیش از پیش نمایان کرد.
نقش حرفه ای اطلاع رسانی ایرنا در رساندن صدای مقاومت اسلامی لبنان، نسل کشی مسلمانان در بوسنی، بحران افغانستان و عراق از جمله فعالیت های ارزشمند این سازمان به شمار می رود.
9918/3072
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.