به گزارش ایرنا، غلامرضا سلیمانی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از مراکز نوآوری برخی از دانشگاه های تهران به خبرنگار ایرنا بیان کرد: این اقدام گامی در راستای ترویج و گسترش نفوذ کسب و کارهای فناورانه و برآمده از دل دانشگاه‌ها و مراکز علمی در پیکره اقتصاد است.
وی افزود: رشد کسب و کارهای دانش‌بنیان نوپا در سال‌های اخیر نشان داده است ظرفیت خارق‌العاده مراکز علمی و دانشگاهی کشور برای حرکت در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان، اکنون در حال شکوفایی و تحقق اقتصادی پویا مبتنی بر توانمندی‌های انسانی است.
وی در ادامه از باشگاه کارآفرینی تیوان واقع در پژوهشکده انرژی دانشگاه صنعتی شریف بازدید کرد.
مدیرعامل باشگاه کارآفرینی تیوان نیز در این بازدید بیان کرد: باشگاه کارآفرینی تیوان، مجموعه‌ای غیرانتفاعی است که با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی در بین نوجوانان و جوانان علاقه‌مند به کارآفرینی ایجاد شده است.
محمدرضا سبحان افزود: این مرکز، تاکنون 126 رویداد برگزار کرده و همچنین 68 تیم استارت آپ را در خود جای داده است.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد ماکو نیز ضمن تشریح فرصت‌ها و ظرفیت‌های منطقه، تمایل منطقه آزاد ماکو برای همکاری با این مرکز را اعلام کرد.
سلیمانی همچنین از مجتمع تازه‌ تاسیس باشگاه کسب و کار دانش بنیان /باکس/ که زیرمجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی شریف است، بازدید کرد.
در این مرکز که با الگوبرداری از جدیدترین مراکز نوآوری جهان همانند استیشن اف فرانسه (Station F) طراحی و ساخته شده است، علاوه بر استارت‌آپ‌ها، فضای قابل توجهی در اختیار شرکت‌های بزرگ، هولدینگ‌ها و سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.
به گزارش ایرنا منطقه آزاد ماکو به لحاظ محدوده جغرافیائی شامل شهرستان های ماکو، شوط، پلدشت و شهر مرزی بازرگان بوده و در منتهی الیه شمال غرب کشور واقع شده است.
مساحت این منطقه حدود پنج هزار کیلومترمربع و جمعیت آن بر اساس نتایج سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال 1395، حدود 200 هزار نفر است.
منطقه آزاد ماکو به عنوان بزرگترین منطقه آزاد کشور دارای 140 کیلومتر مرز مشترک با کشور جمهوری آذربایجان و 130 کیلومتر مرز مشترک با کشور ترکیه است.
7132/2093
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.