فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: جنگ خلاف اصل است و اصل بر صلح است و مذاکره برای رسیدن به توافق و پایان دادن به جنگ انجام می‌شود.

به گزارش جماران به نقل از خبر آنلاین، محسن رهامی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت:

جنگ خلاف اصل است و اصل بر صلح است و مذاکره برای رسیدن به توافق و پایان دادن به جنگ انجام می‌شود. برخی می‌گویند برای توافق مذاکره نمی‌کنیم در حالی که هدف مذاکره حل اختلاف و جلوگیری از جنگ است. 

وی افزود: کسانی که با تصمیم نظام برای مذاکره مخالفت می‌کنند باید بگویند آیا حاضرند هزینه‌های انسانی و مادی جنگ را بپردازند.  هزینه جنگ را کل ملت ایران می‌دهند و تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران از پیامدهای آن است.  

رهامی به نقش قالیباف اشاره کرد و گفت: قالیباف در پاکستان نه فقط به عنوان رئیس مجلس بلکه به عنوان نماینده نظام، رهبری و فرماندهان عالی نیروهای مسلح حضور داشت. 

وی افزود: ادامه وضعیت جنگی کشور را عملاً به تعطیلی کشانده و خسارت‌های اقتصادی سنگینی ایجاد کرده است.  باید هرچه سریع‌تر این وضعیت پایان یابد و کشور به شرایط عادی و رونق اقتصادی بازگردد. همه مسئولان باید نشان دهند که مذاکرات از پشتیبانی کلیت نظام و ملت ایران برخوردار است.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.