فضل اله رنجبر روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا، با اشاره به جلسه اخیر نشست شورای آموزش و پرورش شهرستان، به افزایش اعتبارات این حوزه در سال جاری اشاره کرد و گفت: تاکنون نزدیک به ۲۲ میلیارد تومان به آموزش و پرورش کرمانشاه تعلق گرفته و این حوزه مورد توجه ویژه استاندار و معاونان وی است اما تنگناها و مشکلات متعددی وجود دارد.

وی افزود: مشکلات بزرگ خانواده آموزش و پرورش با این میزان اعتبار حل نمی شود و به توجه ویژه و بهتری نیاز دارد چراکه آموزش و پرورش رکن اساسی است و اگر بدان توجه نشود متحمل ضرر شده ایم.

وی اضافه کرد: هراندازه که در مقوله آموزش و پرورش هزینه کنیم در واقع یک سرمایه گذاری برای نسل های آینده انجام داده ایم.

رنجبر خاطرنشان ساخت، امیدواریم با پررنگ کردن خدمات، مشکلات آموزش و پرورش بیشتر در حوزه توجه همه مدیران چه در حوزه قوه مقننه و چه در حوزه مجریه قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه در آستانه بازگشایی مدارس قرار داریم، افزود: همزمانی بازگشایی مدارس با هفته دفاع مقدس فرصت ارزشمندی است که باید از آن بهره بیریم و باید با برنامه ریزی منسجم و بهره گیری از رزمندگان و پیشکسوتان، رشادت ها و خاطرات بازگو شود تا بتوانیم در مقابل تهاجم فرهنگی بایستیم و ارزش ها را بهتر احیا کنیم.

فرماندار کرمانشاه با اشاره به خسارت سیل سال جاری به مدارس روستایی، ادامه داد: در شورای آموزش و پرورش استان درخواست داده ام تا از سهمیه اعتبارات سیل برای تعمیرات و مصون سازی مدارس از سیلاب های احتمالی دیگر کمک شود که مکاتباتی در این زمینه انجام شده که برای مقاوم سازی و مصون سازی مدارس روستایی شهرستان کرمانشاه به این اعتبارات نیاز داریم.
شهرستان کرمانشاه بیش از یک ملیون نفر از جمعیت ۲ میلیون نفری استان را در خود جا داده است.

۷۴۶۰/۸۰۶۶

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.