در پی انتشار سخنانی از فیاض زاهد و واکنشهای گسترده به آن، وی با انتشار توضیحی تأکید کرد که بخشی از اظهاراتش ناظر به رابطه حکومت و ملت و موضوع گذشت نسبت به برخی حوادث داخلی بوده و ارتباطی با مسائل دیگر نداشته است.
فیاض زاهد، فعال سیاسی اصلاحطلب، پس از اظهارات جنجالی خود درباره انتقام از آمریکا و رژیم صهیونی، با انتشار مطلبی در شبکه اکس، انتقام از آمریکا و رژیم جنایتکار اسرائیل را حق مسلم ایران دانست.
به گزارش جماران، در پی انتشار سخنانی از فیاض زاهد و واکنشهای گسترده به آن، وی با انتشار توضیحی تأکید کرد که بخشی از اظهاراتش ناظر به رابطه حکومت و ملت و موضوع گذشت نسبت به برخی حوادث داخلی بوده و ارتباطی با مسائل دیگر نداشته است.
زاهد در توضیح خود نوشت: «آنچه درباره رهبری و "بخشش" گفتهام، ناظر به رابطه حکومت و ملت و گذشت از شرکتکنندگان حوادث ۱۸ و ۱۹ دی است؛ نه چیز دیگر.»
وی همچنین با تأکید بر موضع خود در قبال اقدامات آمریکا و رژیم صهیونیستی افزود: «انتقام از آمریکا و رژیم جنایتکار اسرائیل حق مسلم ایران بر پایه حقوق بینالملل است و هم واکنشی عقلانی و درست است.»
این توضیحات پس از آن منتشر شد که طی اخیرا ویدئویی از سخنان پیشین فیاض زاهد در فضای مجازی بازنشر شد؛ ویدئویی که بخشی از اظهارات او درباره ضرورت تفکیک مسائل شخصی از حکمرانی و برخی تعابیر مطرحشده در آن، با برداشتها و واکنشهای متفاوتی همراه شده بود.