سخنگوی وزارت امور خارجه با مروری بر جنایت جنگی اسرائیل علیه زندان اوین، نوشت: رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.

به گزارش جماران؛ اسماعیل بقائی، سخنگوی وزارت امور خارجه در حساب اکس خود نوشت: با گذشت چند روز از توقف تجاوز نظامی ⁧رژیم صهیونیستی⁩ به میهنمان، ابعاد جدیدی از جنایات جنگی نتانیاهو در تهران و دیگر شهرهای ایران که هدف حملات رژیم ⁧اسرائیل⁩ قرار گرفته‌اند، آشکار می‌شود.

در ادامه این پیام آمده است: ‌ویدئوی زیر حمله وحشیانه رژیم اسرائیل به بیمارستان ⁧زندان اوین⁩ در روز ۲ تیر ۱۴۰۴ را نشان می‌دهد که خانواده‌ها و دوستان زندانیان برای ملاقات با عزیزانشان گرد هم آمده بودند. آنها به همراه تعدادی از کارکنان و عابران زیر آوار ناشی از بمباران حبس شده و سوختند: ۷۹ انسان در نتیجه جنایت جنگی بی‌رحمانه اسرائیل جان باختند. ‌هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر چنین ظلمی که نقض فاحش حقوق بشردوستانه و جنایت جنگی آشکار است، سکوت کند. ‌این رژیم متجاوز باید قاطعانه محکوم شود و به خاطر ارتکاب جنایات شنیع علیه مردم ایران مورد مواخذه و مجازات قرار گیرد.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.