یکی از کاربران در پاسخ به کاخ سفید و جمله ونس، ۱۵ اسکرین شات از پیام های تشکر زلنسکی از آمریکاییها را منتشر کرده است.
به گزارش جماران؛ جی دی ونس معاون رئیس جمهور امریکا روز جمعه به همراه ترامپ در جلسه با زلنسکی به شدت به رئیس جمهور اوکراین حمله کرد. ونس در یکی از لحظات آن جلسه گفت: «یک بار هم گفتی ممنون؟» و بدین شکل زلنسکی را متهم به نمک نشناسی کرد.
زلنسکی در آن جلسه و پس از آن در شبکه های مجازی و همچین مقابل دوربین های تلویزیون گفت که بارها از امریکا به خاطر کمک هایشان تشکر کرده است.
با این حال، حساب رسمی کاخ سفید در شبکه اجتماعی جمله ونس را تکرار کرد و با عکسی از وی نوشت: «یک بار هم گفتی ممنون؟»
یکی از کاربران هم در پاسخ به کاخ سفید و جمله ونس، ۱۵ اسکرین شات از پیام های تشکر زلنسکی از آمریکاییها را منتشر کرده و نوشته: آره، حدودا ۱۵ بار!