کاپیتان تیم ملی فوتبال کشورمان به احتمال فراوان راهی چمپیونشیب انگلیس می‌شود.

به گزارش جی پلاس، اشکان دژاگه، ملی‌پوش ایرانی شاید به‌عنوان بازیکن آزاد در ساعات پایانی فصل‌ نقل‌وانتقالات زمستانی اروپا به تیم ناتینگهام فارست در چمپیونشیپ انگلیس بپیوندد. کاپیتان تیم ملی فوتبال ایران این شانس را دارد تا پس از گذشت چهار سال از جدایی‌اش از تیم فولام دوباره به فوتبال انگلیس بازگردد.

براساس این گزارش، دژاگه در سال‌های 2012 تا 2014 میلادی عضو تیم فولام بود و با سرعت فوق‌العاده و نمایش دیدنی به بازیکن سال این تیم تبدیل شد. او سپس به تیم العربی قطر انتقال یافت.

تیم ناتینگهام فارست متعلق به مالک باشگاه المپیاکوس یونان است که دو ملی‌پوش ایرانی به نام‌های کریم انصاری‌فرد و احسان حاج‌صفی را در اختیار دارد. این تیم در چمپیونشیپ که سطح دوم فوتبال باشگاهی انگلیس محسوب می‌شود، بازی می‌کند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.