اسپانیا در حالی قهرمان جام جهانی 2026 شد که 8 بازیکن بارسلونا در ترکیب این تیم بودند، اتفاقی که در جام جهانی 2010 هم رخ داده بود.

جماران ورزشی؛ تیم ملی اسپانیا در حالی توانست عنوان قهرمانی جام جهانی 2026 را کسب کند که ۸ بازیکن از تیم فوتبال بارسلونا در ترکیب ماتادورها حضور داشتند. لامین یامال، اریک گارسیا، پدری، گاوی، پائو کوبارسی، دنی اولمو، فران تورس و خوآن گارسیا از بارسلونا عضو تیم ملی اسپانیا هستند که عنوان قهرمانی جهان را به دست آوردند؛ اتفاقی که ۱۶ سال پیش در جام‌جهانی ۲۰۱۰ هم رخ داده بود.

اسپانیا در دیدار فینال، آرژانتین را با نتیجه ۱ بر صفر در وقت‌های اضافه شکست داد. تک‌گل این مسابقه را فران تورس به ثمر رساند؛ بازیکنی که در اواخر نیمه دوم وقت‌های اضافه به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین شده بود. بدین ترتیب، بارسلونا رکورد خود مبنی بر حضور ۸ بازیکن در تیم قهرمان جام جهانی را تکرار کرد.

 در جام جهانی ۲۰۱۰ نیز ترکیب تیم پیروز اسپانیا شامل ۸ بازیکن از این باشگاه کاتالان بود. در آن زمان، ویکتور والدس، جرارد پیکه، کارلوس پویول، سرخیو بوسکتس، ژاوی هرناندز، اینیستا، پدرو رودریگز و داوید ویا قهرمان جهان شده بودند.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.